AJOBLANCO flamenco in Besiendershuis

Op donderdagavond 19 augustus a.s. geven Hans Martin & Theone in het historische Besiendershuis een akoestisch flamenco met gitaar en dans.

Hans Martingitaar

Ajoblanco is de naam van een verfrissende knoflookdrank uit Andalusië. Het is ook de titel van het optreden van Hans Martin, die u met zijn flamencogitaar meeneemt naar dit zonnige, zuidelijke deel van Spanje.

Theonedans

Flamencodanseres Theone danst op gracieuze wijze,  afgewisseld met temperamentvolle passen, die flamencodans zo eigen is.
Zij volgde in het buitenland lessen bij Ana Castellanos en Nuria Garcia. In Nederland zette zij dit voort bij niemand minder dan Jorien Maters, docent flamencodans  uit Deventer.

Galerie Zeven Zomers Art is tot en met eind augustus gevestigd in het Besiendershuis aan de Waalkade. Dit concert wordt de laatste muziekavond in dit mooie pand. Per 1 oktober krijgt het een pand een andere bestemming. De aanvang is 20.30 uur, de entree €10,-. Tijdens het optreden wordt Ajoblanco geserveerd, zodat u deze kunt proeven.

Locatie: Besiendershuis, Steenstraat 26, 6511 TV Nijmegen

Reserveren is gewenst want er zijn maximaal 40 plaatsen. Reserveringen: info@zevenzomers.nl U ontvangt een bevestiging van uw reservering.