De rol van het bloggen – Cultural Bloggers Interviewed

[ingezonden] Persbericht, 16 september 2010

De rol van het bloggen – Cultural Bloggers Interviewed

ECF & LabforCulture presenteren publicatie tijdens PICNIC 2010. Gemodereerd door Katherine Watson (Directeur ECF) & Annette Wolfsberger (co-auteur en onderzoeker)

Tijd en locatie: 22 Oktober 2010, 17:30 PICNIC, WesterLiefde, Wetergasfabriek, Amsterdam

Thematisch is de boekpresentatie gekoppeld aan de voorafgaande sessie van PICNIC Cultural Criticism in the Age of New Journalism, gemodereerd door Raymond van den Boogaard. Begin 15:30

In 2006 heeft ECF samen met partners het platform LabforCulture.org gelanceerd. Vandaag de dag een succesvol 6-talig netwerk- en info platform voor de Europese culturele gemeenschap.
LabforCulture neemt vaak initiativen als het gaat om onderzoek naar nieuwe trends in de online wereld.
Zo ook nu met het laatste onderzoek Cultural Bloggers Interviewed. Een korte, krachtige studie over de rol van het bloggen in de culturele wereld en in de maatschappij algemeen.

Op 22 september om 17:30 nodigen wij u van harte uit naar PICNIC 2010 te komen voor de presentatie van Cultural Bloggers Interviewed.
Katherine Watson, Directeur van de ECF en LabforCulture.org zal het boek kort introduceren. Vervolgens gaat Annette Wolfsberger, co-auteur van het boek en wetenschapper, in gesprek met Michelle Kasprzak, een bekende blogger in de Europese culturele online scene.
Het gepresenteerde boek bevat meerdere interviews door Wolfsberger met actieve Europese bloggers zoals: Anne Helmond, Robert Misik, Alek Tarkowski, Marta Peirano and José de Vicente, Alessandro Ludovico en Régine de Batty.
Met een provocatieve introductie door Guardian journaliste en actieve blogger Mercedes Bunz over de rol van blogs is het boek is een must-read voor allen die geinterreseerd zijn in de rol van (culturele) bloggers en online publishing.

Tot gauw en met hartelijke groet,
Mascha Christine Ihwe
Senior PR & Communications Officer
Meer info op:
News release
LabforCulture
Facebook

Tijd en locatie:
22 September, 5.30pm  – WesterLiefde, Westergasfabriek, Amsterdam
Jan van Goyenkade 5
1075 HN Amsterdam – The Netherlands
Tel +31 20 573 38 68
Fax + 31 20 675 22 31

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.