Winterlooz – helden spektakel op 10 februari

Dames en Heren!

Onder hevig tromgeroffel presenteert Naamlooz dit jaar het helden spektakel, een bizarre onderneming; Winterlooz!

Op vrijdag 10 februari gaat Zwerflooz op reis naar het einde van de wereld! We noemen deze editie geheel in stijl Winterlooz en reizen af naar het aller aller noordelijkste puntje van Nederland, naar Noordpolderzijl. Aldaar bevindt zich ‘t Zielhoes, een bijzondere plek voor bijzondere mensen.

Pak je koffers en reis een weekend af naar Groningen. Of kom alleen de vrijdagavond. We nodigen je uit voor het avontuur. Neem mensen mee voor de betere gesprekken onderweg. Of ga liftend naar Groningen, het zijn maar wat suggesties.

Het zal een Naamlooz zijn als vanouds, met dit keer heerlijke stamppot. In de middag maken we een wandeling, met verrassing!

Het concept is simpel, je meld je in de reacties hieronder aan met je contactgegevens. Via de e-mail krijg je dan ook de laatste reacties in je inbox. Zo organiseren we de aanmeldingen voor het stampotbuffet en kan iedereen onderling liften regelen.

 • Waar:
  ‘t Zielhoes in Noordpolderzijl (het adres is Zijlweg 4 in Usquert; route en website)
 • Wanneer:
  Vrijdag 10 februari 2012

  • Om 13:30 kun je deelnemen aan de wandeling, vanuit Usquert (welkom vanaf 13:00 uur, kijk hieronder voor meer informatie)
  • Om 17:00 begint de Naamlooz
  • Om 13:00 uur en om 16:30 uur verzamelen auto’s die vanuit Groningen nog iemand kunnen meenemen zich bij het centraal station in Groningen. Als jij zo’n auto bent, hang dan een sjaal/muts/handschoen aan je antenne en vermeld in de reacties hieronder dat je langs het station rijdt. Mensen die mee willen rijden, neem zo mogelijk contact op met iemand met wie je mee wilt rijden, voorkom teleurstellingen.
 • Aanmelden:
  Meld je hieronder aan door een reactie achter te laten. Anderen kunnen dan zien dat je komt en eventueel contact opnemen om te vragen of je mee wilt rijden. Houd de reacties in de gaten om te zien of er een lift tussen zit voor jou of om te zien of jij nog iemand kunt helpen met een lift.
 • Kosten:
  Drankjes zijn voor eigen rekening. Het stamppot buffet kost 20 euro per persoon. Als je hieronder aangeeft met naam een aantal mensen dat je komt meld je je ook hiervoor aan. Als je wel komt en geen stamppot wilt vermeld dan ‘geen stamppot‘ in je reactie. Als er te weinig aanmeldingen zijn is er geen buffet maar wel stamppot. Tot 3 februari kun je je afmelden, daarna ben je de kosten voor de stamppot verschuldigd (tenzij het onderling wordt opgelost).
 • Wandeling (vertrek van uit Usquert):
  Voor de wandeling ben je vanaf 13:00 uur welkom in het dorpje Usquert. Op het adres Boermanjeweg 9 (kaart en route), bij Greetje Antiek. Alhier wacht het onbekende, een reis terug in de tijd en de bizarre realiteit van Noord Oost Groningen. Van 13:00 tot 14:00 drinken we koffie, zorg dat je op tijd aanwezig bent als je wilt wandelen met een warme buik:)
  Daarna wandelen we naar het einde van de wereld en eten daar stamppot en gooien een fles in zee. De wandeling is ongeveer 5 km, zorg dat je goed aangekleed bent! Het is heel koud en op het vlakke Groninger land is de gevoelstemperatuur bij een vlaagje wind al gauw een aantal graden lager.
  Als je mee gaat wandelen, dan kun je je auto gewoon in Uskwerd laten staan, we richten een pendeldienst in.

Let op! Vul je e-mail adres hieronder twee keer in, één keer in de invulbox om op de hoogte te blijven én één keer in je bericht om onderling contact op te kunnen nemen. Vervang in het bericht zelf de @ door [at] om spam te voorkomen.

Met een winterse groet van,
Noor, Kristof, Sanne, Nadja en Chiel

Voor vragen kun je contact opnemen met Chiel (chiel[at]elvenstone.com).