1 maart 2015 | opening expositie | galerie Zeven Zomers

expositie_maart-april-2015_zz_fb

Galerie Zeven Zomers opent de expositie op zondag 1 maart. Om 14.00 uur zal galerist Eelko van Iersel u welkom heten met een korte toespraak. Onder het genot van een drankje/hapje genieten we van deze schitterende expositie.

U bent van harte welkom. De bronzen beelden van Lilian Steenhuisen tonen mensfiguren in verschillende houdingen en expressies. Beweeglijk, sierlijk en humoristisch zijn woorden die passen bij haar beelden. Anneke Kersten toont haar weefobjecten, zowel ruimtelijk als vlak weefwerk. Door gebruik van koperdraad en andere verrassende materialen geeft zij kleur en vorm aan haar objecten. Materialen, landschappen en geometrische kunst zijn onder andere inspiratiebronnen. Janneke Bruines exposeert haar keramische figuren. De schoonheid en expressie van het menselijke lichaam fascineren haar. Hoe een houding, de stand van een voet of een hand, een emotie op kan roepen en hoe dat met de kleur van verschillende glazuren kan worden versterkt is voor haar een boeiend spel. Eelko van Iersel toont een aantal nieuwe schilderijen. Zijn non-figuratieve olieverfcreaties brengen kleur, kracht en ruimte.

Deze expositie is te zien tot en met zondag 3 mei. De galerie is geopend op vrijdag, zaterdag en koopzondag (1e & laatste zondag van de maand), van 13.00 tot 17.00 uur.