13 juli extra Durftevragen in Nijmegen

Omdat inmiddels steeds meer interesse ontstaat voor Durftevragen organiseren we 13 juli een extra Durftevragen in Nijmegen.

Wat doen we
Durftevragen verbindt mensen, met elkaar waardoor de vragen en dromen die ze hebben sneller beantwoord en gerealiseerd worden.

Hoe werken we
We laten je eerst inspireren door enkele grote denkers en doeners van deze tijd. Hiervoor starten we met een inspirerende film, over wat er kan gebeuren als je de juiste vraag aan de juiste mensen stelt.Vervolgens staan we stil bij wat jij voor ogen hebt. We vragen de andere mensen in de groep hoe zij daaraan een concrete bijdrage kunnen leveren, zodat jij jou doel kan realiseren. Het helpt dus als je zelf ale een beeld hebt van welke vraag, droom , wens of verlangen je in de workshop wilt vertellen.Wij zoomen in op de collectieve intelligentie die ontstaat. Daardoor worden zaken sneller mogelijk. De sleutel tot succes is de juiste vraag te stellen!.

Waarom
Zoek je een doorbraak, een bak inspiratie, eindelijk de oplossing voor dat probleem waar je al tijden tegenaan hikt:

Waar en wanneer
13 juli 2009
13:00-17:00
Kantoor Boudewijns & Roemen Groep
Prins Bernhardstraat 7
6521 AA Nijmegen
024-3502102
Route
kantoorpb7

Waardering achteraf
Durftevragen op het mediapark is vrij toegankelijk en vind plaats op basis van waardering achteraf.
Mocht je na afloop van Durftevragen een bijdrage willen leveren, dan kan dat ter plekke of door op de website te klikken op doneren.