14 juli één jaar naamlooz op het strand

Hoi Allen! Het enthousiasme voor de strandborrel is enorm! Het wordt dus, weer of geen weer, heel gezellig. Voor de Barbeque heb ik nog niet voldoende definitieve aanmeldingen om er echt iets voor te gaan regelen met Mango’s. Ik stel dus voor het gewoon weer ouderwets losjes te doen: kom gewoon vanaf een uur of … Continue reading “14 juli één jaar naamlooz op het strand”

Hoi Allen! Het enthousiasme voor de strandborrel is enorm! Het wordt dus, weer of geen weer, heel gezellig. Voor de Barbeque heb ik nog niet voldoende definitieve aanmeldingen om er echt iets voor te gaan regelen met Mango’s. Ik stel dus voor het gewoon weer ouderwets losjes te doen: kom gewoon vanaf een uur of vier naar het strand en dan zien we wel wie er wanneer honger krijgt en wat en waar er gegeten wordt. Als ik kijk naar wat men te snacken meeneemt, zou het best wel eens kunnen gebeuren dat er niemand honger krijgt. Mensen die het nog niet weten… die kunnen gewoon aan komen waaien, neem dan wel iets te drinken en te snacken mee. Ik bedacht me later pas dat de eerste naamlooz in juli 2005 was dus we hebben nog wat te vieren ook! Het lijkt me leuk om wat mensen van het eerste uur te zien, vooral Meg Grant en Rogier Barendrecht, de partners in crime van het eerste idee! Tot dan dan! Groetjes, Sanne.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

8 thoughts on “14 juli één jaar naamlooz op het strand”

  1. Stel je komt met de trein en je loopt vanaf het station rechtstreeks naar het strand, zit Mango’s dan links of rechts?

  2. Overigens, ik heb nu ca 20 aanmeldingen. Er zullen ook nog wel wat mensen komen aanwaaien dus het wordt gezellig! Nog even: neem niet véél meer mee dan je zelf op kan eten of drinken, dat is teveel gesjouw en je houdt over! Ik heb níet gereserveerd bij Mango’s, jullie zijn veel te onvoorspelbaar 😉 dus we zien wel hoe het loopt.
    Ik verwacht zelf om 16.00 op het strand vóór Mango’s te zitten. Het wordt waanzinnig mooi weer dus geef jezelf een dagje vrij.

  3. Fijn dat je er was! Iedereen trouwens: dank dat jullie van deze speciale naamlooz zo’n heerlijke middag / avond hebben gemaakt en hopelijk tot 11 augustus!

Comments are closed.