17 april: lifehacken in het echt op de lifehacking academy in Amsterdam

De inschrijving voor de derde lifehacking academy is gestart! Editie drie van Lifehacking Academy vindt 17 april 2008 van 13 tot 19 uur plaats in Amsterdam, Hotel Casa 400***. Lifehacking Academy is het evenement voor professionals die meer tijd over willen houden voor de dingen die er echt toe doen. Met workshops, lezingen en unconferences … Continue reading “17 april: lifehacken in het echt op de lifehacking academy in Amsterdam”

De inschrijving voor de derde lifehacking academy is gestart!

Editie drie van Lifehacking Academy vindt 17 april 2008 van 13 tot 19 uur plaats in Amsterdam, Hotel Casa 400***.

Lifehacking Academy is het evenement voor professionals die meer tijd over willen houden voor de dingen die er echt toe doen. Met workshops, lezingen en unconferences rond de thema’s Persoonlijke ontwikkeling, Slimmer werken en Techniek & Technische tips maken de deelnemers kennis met een scala aan mogelijkheden om productiever te zijn, meer plezier te hebben in het werk of zelfs te ontdekken waar het bij hen werkelijk om draait.
Met onderwerpen als onder andere "een lege inbox en een helder hoofd", "de magie van RSS" en "inzicht in je motivatie" bieden we een gevarieerd programma van 12 workshops en 3 unconferences.

In persoonlijk contact met de experts in The Palace of Wisdom kan je in een inspirerende setting dieper ingaan op de dingen die je in de workshops bent tegengekomen. Tijdens de unconferences kan je je eigen steentje bijdragen en leren van anderen over "het nieuwe werken", "lifehacking in teams" en een verrassingsonderwerp.

Kortom, een goed gevulde dag in een inspirerende setting waar het draait om contact, innovatie, ontdekken, leren en spelen.

Een terugblik op de vorige editie, december 07 in Arnhem, vind je hier.

Op de nieuwe website staat alle informatie over de filosofie, de inhoud, en kan je je natuurlijk inschrijven voor de dag.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.