18 januari Naamlooz Groningen

Op de eerste plaats een goed en succesvol 2008 gewenst!! Na een spetterend succes in de Pasific zal deze kroeg ook deze maand weer tot onze dienst staan, en wel inclusief de ‘laid back atmosphere’ (lounge) achterin de kroeg:) Naamlooz Groningen is nu bijna een jaar bezig en we kunnen stellen dat het een groot … Continue reading “18 januari Naamlooz Groningen”

Op de eerste plaats een goed en succesvol 2008 gewenst!!

Na een spetterend succes in de Pasific zal deze kroeg ook deze maand weer tot onze dienst staan, en wel inclusief de ‘laid back atmosphere’ (lounge) achterin de kroeg:)

Naamlooz Groningen is nu bijna een jaar bezig en we kunnen stellen dat het een groot succes is. Steeds meer mensen voelen zich aangetrokken tot de manier van communiceren en open houding van de naamlozen, en het is fantastisch!! Laten we aanstaande vrijdag proosten op ons gedachtegoed en een gezonde groei van jezelf en ons over 2008 en daarna.

Plaats:  Pacific, Oosterstraat 65 (Klik hier voor een kaartje.)
Datum: 18 januari
Tijd: vanaf 17:00 uur

Warme groet,
Chiel

Route informatie:

Routeplanner
Klik hier voor de routeplanner.

Parkeren
Parkeren kan tegenover het politiebureau aan de Rademarkt. Klik hier voor de website. Verlaat de parkeergarage waar je hem binnenreed, ga linksaf. Ga rechtdoor en je loopt zo de Oosterstraat in, de Pacific zit aan je linkerhand.

One thought on “18 januari Naamlooz Groningen”

Comments are closed.