25 juni: presentatie nieuwe Great place to live krant “De Schoonheid van Geld en al haar schitterende (on)mogelijkheden”

Geld geeft vrijheid. Geld geeft onmogelijkheid. Geld is als gestold vertrouwen. Geld is een doel. Volgens de makers van deze krant sterft geld binnenkort uit. Het is niet langer nodig in een economie van overvloed. Waarin mensen liever hun dromen realiseren, waarde toevoegen aan elkaars dromen en in vertrouwen wachten op dat wat hen toekomt. … Continue reading “25 juni: presentatie nieuwe Great place to live krant “De Schoonheid van Geld en al haar schitterende (on)mogelijkheden””

Geld geeft vrijheid. Geld geeft onmogelijkheid. Geld is als gestold vertrouwen. Geld is een doel.

Volgens de makers van deze krant sterft geld binnenkort uit. Het is niet langer nodig in een economie van overvloed. Waarin mensen liever hun dromen realiseren, waarde toevoegen aan elkaars dromen en in vertrouwen wachten op dat wat hen toekomt. De nieuwe economie bestaat uit relaties van waarde die aan elkaar worden gekoppeld, de netwerksamenleving pur sang. Met aandacht als nieuwe olie.

Er werkten 40 mensen mee aan deze krant. Matthijs Bierman over de Triodos Bank, Martijn Aslander en Justien Marseille met vergezichten in de toekomst én het voordeel van een recessie, Ivo Valkenburg over de essentie van het systeem geld en Lable over het meten van toegevoegde waarde. Het is een bijzondere krant, met berichten uit de conventionele hoek van vernieuwers tot berichten uit de toekomst, radicale vernieuwingen binnen onze maatschappij.

Op 25 juni presentatie van de krant én een unconference over de toekomst van de Financiële Dienstverlening in Seats2Meet. Vanaf een uur of drie tot een hapje en drankje. Betaling is door middel van waardebepaling achteraf. Het belooft een bijzondere middag, met bijdragen van Justien Marseille, Martijn Aslander, aanstormend talent én vernieuwers uit de bank en verzekeringswereld. Inschrijven en meer informatie kan door een mail te sturen naar welcome@greatplacetolive.nl

In de bijlage tref je het persbericht én meer informatie. Great Place to Live groeit en bloeit. Nog steeds voegen we waarde toe, en is het een mogelijkheid om op strategisch én inhoudelijk niveau met je relaties in gesprek te gaan. De vorige krant Spelen met Hiërarchie heeft al stof doen opwaaien, De Schoonheid van Geld doet er nog een schepje bovenop.

Voorafgaand organiseert Justien Marseille een voorpublicatie van haar nieuwe Boek :  Roadmap to Venus, over de feminisering van de maatschappij en de gevolgen hiervan voor ons financiële stelsel. Op 20 juni in Seats2Meet. Inschrijven kan via http://thefutureinstitute.mindz.com  en kost 150 euro, maar als vriend van Great Place to Live krijg je korting.

Je bent van harte welkom! De toekomst maken we tenslotte samen.

met groet, namens het hele team, Erik, Noor, Sonja, Youssef

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.