27 april Wikidoe & Muziek in Den Bosch

Op vrijdag 27 april aanstaande is het weer de laatste vrijdag van de maand… en dus is er de Naamlooz inspired borrel Wikidoe in ‘s-Hertogenbosch

.

Leuk als je even zo aan het einde van de week komt chillen in de Verkadefabriek. Vanaf vijf uur kun je gelijkgestemden ontmoeten om het weekend in te luiden, de lente te vieren of gewoon de week fijn af te sluiten.

Voel je vrij je aan te sluiten, wees welkom en beleef Wikidoe. Een Wikidoe die ook deze keer een bijzondere muzikale afsluiting krijgt. Vanwege voorgaand succes is namelijk de BYO LMP (=Bring Your Own Live Music Party op een nog geheime locatie) geprolongeerd… deze zal zo rond zevenen aanvangen.

Om 17.00 uur begint Wikidoe (naamlooz inspired) in de Verkadefabriek te ‘s-Hertogenbosch.
Na afloop gaat deze dus door -op een andere locatie- in de BYOLMP. Voor dat laatste hoef je geen kaarten te kopen of entree te betalen. Wel is het fijn als je je hiervoor vooraf opgeeft en wat te drinken en/of eten meeneemt. Zangers, zangeressen, gitaristen, saxofonisten, drummers en mondharmonicaspelers zijn eveneens welkom als ze hun instrument meebrengen. Of andere muzikanten natuurlijk. Net zoals iedereen die graag luistert, praat of deelt welkom is.

Fijn als je komt. We zien en ontmoeten je graag. Maken er zoals gewoonlijk een fijn feestje van.

Met een lieve lentelach,
Nadja van Berkel & Truong Dang

Kartrekkers Naamlooz Brabant & Wikidoe

p.s. opgeven voor de BYOLM kan via een mail naar naddie@wxs.nl of een belletje naar Nadja 06-20034562