29 mei: Zin!Posium… vrijmarkt

Nog niet bedacht wat je vandaag gaat doen? Ga naar het Zin!Posium. Het verbindende thema van de nieuwste editie van het Zin!Posium is vrijheid. En het is een markt: vraag en aanbod komen bij elkaar. Vandaar: Zin!Posium|Vrij!markt. Heb je iets nieuws? Een workshop, een training, een presentatie? Dan kun je het hier aanbieden. Heb je … Continue reading “29 mei: Zin!Posium… vrijmarkt”

Nog niet bedacht wat je vandaag gaat doen? Ga naar het Zin!Posium.

Het verbindende thema van de nieuwste editie van het Zin!Posium is vrijheid. En het is een markt: vraag en aanbod komen bij elkaar. Vandaar: Zin!Posium|Vrij!markt. Heb je iets nieuws? Een workshop, een training, een presentatie? Dan kun je het hier aanbieden.

Heb je een vraag of een idee waar je al een tijd mee rondloopt, maar kom je er in je eentje niet uit? Stel je vraag op de Vrij!Markt en kijk of er mensen zijn die je verder kunnen helpen vanuit hun kwaliteiten of die zich bij je initiatief aan willen sluiten.

Wat je ook wilt, je kunt het komen brengen of je kunt het komen halen op de Vrij!Markt. En natuurlijk kun je ook gewoon komen rondneuzen… omdat je nog niet precies weet wat je zoekt.

We bieden een plek, de ruimte en de vrijheid om te ondernemen waar jij
Zin! in hebt. Te doen wat je wilt, te spreken wie je wilt, te zien wat
je doet. Creating Out of Nothing!

Er is een programma (zie hieronder), er zijn vaste momenten en er is weer prima eten & drinken. Er is ritme en structuur, juist om daarbinnen in alle vrijheid aan de slag te kunnen. Free Space!

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.