3 augustus Naamlooz Utrecht

Vanaf augustus is ook de eerste vrijdag van de maand gevuld met een Naamloozborrel en wel in Utrecht! Nelleke Griffioen trekt de kar in de Domstad. We hebben een geschikte kroeg aan de Oude Gracht gevonden, Chueca, met draadloos internetverbinding en op loopafstand van Utrecht CS. En naamlooz zou naamlooz niet zijn als er niet … Continue reading “3 augustus Naamlooz Utrecht”

Vanaf augustus is ook de eerste vrijdag van de maand gevuld met een Naamloozborrel en wel in Utrecht! Nelleke Griffioen trekt de kar in de Domstad.

We hebben een geschikte kroeg aan de Oude Gracht gevonden, Chueca, met draadloos internetverbinding en op loopafstand van Utrecht CS.

En naamlooz zou naamlooz niet zijn als er niet minimaal georganiseerd wordt: alleen dag, tijd en plaats worden georganiseerd, de rest creëren we zelf. Aan- of afmelden hoeft niet. Neem je goede humeur mee en betaal bij vertrek je eigen drankjes en de verorberde happen.

Dus ben je pro-actief, ondernemend, creatief, nieuwsgierig en sta je open voor andere mensen die dat ook zijn? Kom dan vrijdag 3 augustus (en daarna iedere eerste vrijdag van de maand) vanaf 17.00 uur naar Chueca.

Chueca
Oudegracht 47
www.chueca.nl
Kaartje en route

Tot 3 augustus!

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.