4e internetcreatieven kennisdag, 29 februari in Delft

Internetcreatieven? Op de homepage van internetcreatieven.nl staat het zo:     internetcreatieven.nl is een mailinglijst-community voor professionals die zich bezighouden met (grafische) vormgeving, interaction design en concepting voor het internet. In de praktijk is internetcreatieven een verzameling creatieve mensen die hun meningen, projecten en nieuwtjes op een fijne manier met elkaar delen. Kennisdag! En een … Continue reading “4e internetcreatieven kennisdag, 29 februari in Delft”

Internetcreatieven?

Op de homepage van internetcreatieven.nl staat het zo:

   

internetcreatieven.nl is een mailinglijst-community voor professionals die zich bezighouden met (grafische) vormgeving, interaction design en concepting voor het internet.

In de praktijk is internetcreatieven een verzameling creatieve mensen die hun meningen, projecten en nieuwtjes op een fijne manier met elkaar delen.

Kennisdag!

En een van de manieren waarop we dit doen is de Internetcreatieven Kennisdag, die op vrijdagmiddag 29 februari zijn vierde editie zal beleven.

Op deze kennisdag kun je voor het luttele bedrag van € 23,80 in vier sessies luisteren naar vijf sprekers met uiteenlopende achtergronden en interessen.

Of haak in de geest van de Barcamp aan met je eigen discussie, in een van de vier vrije slots die (toepasselijk) plaatsvinden in de bar.

En waar is dit alles?

Deze vierde Internetcreatieven Kennisdag vindt plaats in de historische binnenstad van Delft, in het Meisjeshuis.

Ja, ik wil!

Aanmelden kan online.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.