8 juni weer Naamlooz Amsterdam

Vrijdag 08 juni vanaf 17.00 uur in Café Captein & Co.
Binnen Bantammerstraat 27, Amsterdam.
Route
te voet / fiets: vanaf het C.S. ga je links de Prins Hendrikkade op, je
steekt de Gelderse Kade over en gaat rechtsaf de Gelderse Kade op. De
Binnen Bantammerstraat is de vierde aan je linkerhand.
Sanne zal er helaas zefl niet bij zijn. Die zit lekker in de oostenrijkse Alpen.

2 thoughts on “8 juni weer Naamlooz Amsterdam”

  1. weer niet…. jammer jammer. ik kan eigenlijk nooit op vrijdag. ik volg een studie, geef trainingen en werk op festivals en ben dus bijna altijd op vrijdag aan het werk. misschien ga ik nog eens een club oprichten die niet-vrijdagen-borrels organiseert. ondertussen denk ik wel aan jullie en zien we elkaar op het nnf : ). petra

  2. Mja, eindelijk voorgenomen om eens langs te komen, zie ik dat het om 17:00 begint en (naast dat ik tot 17:30 in Bloemendaal werk) ik met dit prachtige weer nog werk moet afronden .. Nog een maand wachten .. Ik neem gewoon een halve dag vrij volgene maand 😉

Comments are closed.