Aangeboden: tweede vrijdag van de maand!

OPROEP! Wie gaat de tweede vrijdag van de maand Naamlooz organiseren? En waar?

Zes jaar geleden bedacht ik een borrel waar niets hoeft en alles kan, geen visitekaartjes kwartet en geen aanmeldingen, geen presentaties of lidmaatschap. Wel een informele ontmoeting voor mensen die “niet zo van netwerken houden”. En wat heb ik een ongelooflijke hoeveelheid leuke, gekke, anderse, dwarse, omdenkende, creatieve, filosoferende, luisterende, kletsende, lachende, spelende, scharrelende, zwervende mensen ontmoet.

Voor ik het wist waren er vier andere steden die Naamlooz borrels organiseerden, en nog een paar anderen die “naamlooz inspired” organiseerden, want de vrijdagen waren op en het kan alleen naamlooz heten als het op een vrijdag is. Logisch, toch? 😀

Het afgelopen jaar lukt het me steeds minder vaak om er zelf bij te zijn. En dan krijg ik achteraf bericht van mensen “was er geen naamlooz?”. Grappig om dat van meer dan één persoon te krijgen, ze waren er dus wel maar hebben elkaar niet getroffen.

Ik heb gewikt en gewogen en het tegen een paar mensen aangehouden en kom tot het volgende besluit: ik geef de tweede vrijdag “vrij”. Het is tijd om ruimte te maken voor een andere “kartrekker” in Amsterdam of misschien wel voor een andere stad.

Als jij hier iets mee wilt, heel graag een reactie in de comments, dan kunnen anderen die ook zien en erop aanhaken / voortborduren  / meedenken.

Vast dank! Sanne Roemen

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

One thought on “Aangeboden: tweede vrijdag van de maand!”

Comments are closed.