Aanstaande vrijdag 8 juli: Zandlooz. Wel even aanmelden ajb.

Naamlooz is weer jarig, 7 jaar jong! Zandlooz, feestje op het strand!

Aanmelden voor eten is wel vereist, in verband met de inkoop, dus vul even dit formulier in. Aanmelding SLUIT IS GESLOTEN WOENSDAG 6 juli 17.00

Je kunt dus wél komen borrelen en wat te eten van de kaart bestellen, maar niet meer meedoen met het speciale dagmenu van 15 €.

Locatie: Skyline 13, The australian beach bar in Zandvoort. Van 17.00 tot middernacht want dan moeten de lichies uit. Dit jaar geen BBQ maar een speciaal dagmenu van 15 €.

Je hoeft niet mee te doen met het dagmenu, Skyline heeft ook een uitstekende losse kaart en heerlijke borrelhapjes. N.B. als je na aanmelding niet kan komen moeten we wel de maaltijd in rekening brengen.

Route

Station uitlopen, straat oversteken en linksaf langs de winkels lopen.
Tussen de winkels is een passage
Over de parkeerplaats tussen de flats door lopen
Op de boulevard LINKS, trap, 3 treden naar beneden
Hier zie je een houten strandtent met “The australian beach bar” op het dak. Dat is hem!

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

2 thoughts on “Aanstaande vrijdag 8 juli: Zandlooz. Wel even aanmelden ajb.”

  1. Met de vis zit het sowieso goed! 🙂 Jammer dat ik er dit jaar niet bij kan zijn. Of misschien.. als jullie heel lang doorhalen, dat ik nog even aan kan schuiven ‘s nachts.

  2. Haha ja stom hoor, dat je er niet bij kan zijn. Maar ik hoorde dat wat jij gaat doen ook wel eens heul heul leuk kan worden. En ook LAAT vooral. Als wij na 00.00 willen doorhalen moeten we zelf voorraadje drank meenemen want om middernacht sluit het Z’voortse horeca gebeuren aan ‘t strand. Maar ach, vorig jaar is ‘t ook gelukt met doorhalen. Hihi.

Comments are closed.