Aanstaande vrijdag: Creatieve Marktplaats Haarlem

Vrijdag 4 juni a.s. wordt de tweede editie van de Creatieve Marktplaats Haarlem gehouden in het Patronaat vanaf 12.00 uur. De Creatieve Marktplaats hoort bij de Stripdagen Haarlem, die in het weekend van 4, 5 en 6 worden gehouden. Tekenaars, illustratoren en andere creatieven ontmoeten elkaar en mogelijke opdrachtgevers en geïnteresseerden en praten over creatief ondernemerschap.

Tijdens de Creatieve Marktplaats presenteren enkele tekenaars hun ervaringen met ‘New Frontier‘, een uniek project rond creatief ondernemerschap. Nederlandse tekenaars kregen de opdracht een creatief product te verzinnen dat kon worden gemaakt door een programmeur in Oost-Europa. Verder is er een opdrachtenwedstrijd gehouden, de resultaten daarvan worden ook getoond. Maar vooral is er volop gelegenheid je werk te laten zien of werk of juist werk te bekijken van creatieven.

Heb je belangstelling om erbij te zijn, meld je dan even aan via creatievemarktplaats@stripdagenhaarlem.nl of stel via dat adres je vragen aan Eelco Kraefft van de Stichting Beeldverhaal. Inlopen vanaf 12 uur, programma vanaf 13 uur tot 16 uur in het Patronaat.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

One thought on “Aanstaande vrijdag: Creatieve Marktplaats Haarlem”

Comments are closed.