Acht uur overwerken Amsterdam zoekt creatieven!

[ingezonden]

Op vrijdagavond 27 maart gaat het evenement ‘Acht uur overwerken’ plaatsvinden! Hiervoor zoeken we creatieven die een avond lang – van 18:00 tot 2:00 – een creatief vraagstuk gaan oplossen voor een goede doel. Je kan rekenen op begeleiding van een professionele brainstorm coach, drankjes en hapjes, en een aansluitend feestje om op de mooie resultaten te proosten.

Meld je voor 10 maart aan!
Stuur een mailtje naar Inge op achtuur2009@gmail.com met een korte motivatie en je CV. [noot: bij naamlooz heet dat portfolio ;-)]

Acht uur overwerken?
Acht Uur Overwerken is een jaarlijks, landelijk georganiseerde avond, waarbij in de grotere steden van Nederland 8 uur lang door teams van creatieven overgewerkt wordt voor een goed doel. Ben jij een art director, grafisch ontwerper, copy writer, web designer, mode ontwerper, communicatie professional, meubelmaker, kunstenaar, of fotograaf dan kan je je deze avond in een team van 5 a 6 creatieven inzetten om in één avond een fris concept voor een van de goede doelen uit te denken.

Goede doelen krijgen gratis goede ontwerpen en nieuwe ideeën, en jij krijgt de kans om een professionele toevoeging te doen aan je portfolio. Daarnaast breid je je netwerk uit en krijg je de kans een maatschappelijke bijdrage te leveren. Op de avond zelf werk je in een team en onder begeleiding van een professional op een spannende, inspirerende locatie aan een communicatievraagstuk van een goed doel. Voorbeelden hiervan zijn; het bedenken van een concept voor een online campagne, het ontwerpen van een nieuwe huisstijl, of ideeën bedenken voor het vergroten van de naamsbekendheid. De avond eindigt met een presentatie van de creatieve concepten van alle teams. De avond zelf wordt gehouden op een locatie in Amsterdam.

Meer info
Informatie over de stichting Nieuwe Garde vindt je op www.nieuwegarde.nl en ben je benieuwd naar de 8UO avonden van vorig jaar?
Op de site www.achtuuroverwerken.nl krijg je een goed beeld van het project.

Meld je voor 10 maart aan!
Stuur een mailtje naar Inge op achtuur2009@gmail.com met een korte motivatie en je CV.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.