Amsterdams Studenten Festival zoekt vormgever, PR en promo-medewerkers!

Het Amsterdams Studenten Festival is een jaarlijks cultureel festival voor studenten in Amsterdam. Binnen verschillende disciplines kunnen studenten met talent hun kunsten laten zien om te strijden voor fantastische prijzen. Daarnaast zijn er altijd nog vele gastoptredens en activiteiten die dit festival tot een bruisend, cultureel geheel maken!

Vormgever
Ben jij een creatieve, jonge vormgever met affiniteit voor cultuur? Dan is het Amsterdams Studenten Festival op zoek naar jou! Het ASF is een cultureel festival voor studenten, waar verschillende creatieve disciplines samen komen. Voor onze verschillende campagnes en onze website zijn we daarom op zoek naar een vormgever die tot mei volgend jaar met ons zou willen samenwerken. Een kans om jouw werk door heel Amsterdam (en verder) te zien hangen! Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan voor de pitch!
Vermeld daarbij je naam, telefoonnummer en voeg (een gedeelte van) je portfolio toe.
Aanmelding sluit 23 september.

Mail: pr@amsterdamsstudentenfestival.nl

Public Relations en Promotie medewerkers
Ben jij goed in communiceren of weet je precies wat mensen lokt? En heb je altijd al mee willen helpen een cultureel festival te organiseren? Kom dan werken voor het Amsterdams Studenten Festival! Vanaf oktober willen wij een PR-team en Promotie-team samenstellen waar wij t/m april mee samen gaan werken.
Als PR medewerker is het van belang dat je goed kunt communiceren (zowel schriftelijk als verbaal), dat je ‘out of the box’ durft te denken, zelfstandig kunt werken en op mensen af durft te stappen. Met het team zullen we ongeveer één keer per week samen komen om plannen te maken en dingen te bespreken. Daarnaast zullen veel werkzaamheden individueel en in eigen tijd gedaan kunnen worden.
Als Promotie medewerker ga je samenwerken in een team om te kijken hoe we het beste het festival kunnen promoten. Ook komen er natuurlijk werkzaamheden als flyeren bij kijken, maar daarnaast kun je ook denken aan samenwerking met de vormgever. Het is van belang dat je ‘out of the box’ durft te denken, dat je goed kunt samenwerken maar ook individueel, dat je creatief van geest bent en een hands-on mentaliteit hebt. Daarnaast is kennis van Photoshop, InDesign en WordPress en pré. Met het team zal er waarschijnlijk een wekelijkse bijeenkomst komen, waarnaast in eigen tijd nog werkzaamheden als posters plakken moeten gebeuren.
Lijkt één van deze functies je wat? Stuur dan een mail met je naam, telefoonnummer, CV en motivatie. Aanmelding sluit 28 september. Sollicitaties zullen waarschijnlijk plaatsvinden in de middag van 30 september, dus houd deze datum vrij!

Mail: pr@amsterdamsstudentenfestival.nl
promotie@amsterdamsstudentenfestival.nl

Eva Hetharia & Francisco del Rosario
Amsterdams Studenten Festival
Turfdraagsterpad 17
1012 XT Amsterdam
www.amsterdamsstudentenfestival.nl

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.