Anders netwerken: breakdance, beatbox en banden smeden?

Netwerken is promotiepraatjes afsteken en visitekaartjes uitdelen? Niet bij Naamlooz, en zeker niet bij ISH. ISH is een theaterinstituut waar jonge mensen wervelende shows bouwen met een mix van elementen uit de straatcultuur: breakdance, human beatbox, acrobatiek, mime, martial arts. Het is een opleidingsinstituut en een tweede-kans plek en een talenten broedplaats. ISH gooit de … Continue reading “Anders netwerken: breakdance, beatbox en banden smeden?”

Ish

Netwerken is promotiepraatjes afsteken en visitekaartjes uitdelen? Niet bij Naamlooz, en zeker niet bij ISH. ISH is een theaterinstituut waar jonge mensen wervelende shows bouwen met een mix van elementen uit de straatcultuur: breakdance, human beatbox, acrobatiek, mime, martial arts. Het is een opleidingsinstituut en een tweede-kans plek en een talenten broedplaats.

ISH gooit de deuren open. ISH wil een stevig netwerk bouwen met het bedrijfsleven en organiseert daartoe 4 netwerkbijeenkomsten onder de noemer ISH goes corporate. Netwerken, kennis uitwisselen en samenwerken zijn de speerpunten. Maar het is vooral heel erg leuk! Ons advies aan mensen die hun horizon willen verbreden is altijd: "meeting out of the box" oftewel: ga mensen ontmoeten die je normaal gesproken niet vanzelf tegenkomt. De ISH goes corporate dagen zijn een uitgelezen kans om met talentvolle jongeren in contact te komen, en geloof me, ze zijn heel leuk, nieuwsgierig, pro-actief en energiek.

Zo’n dag begint met spetterende presentaties van de leukste scènes uit alle ISH voorstellingen. Het is verschrikkelijk moeilijk om daar stil bij te blijven zitten, dus je gaat ook zelf aan de slag om in groepen te experimenteren met straattheater. Tussendoor is er een ‘achterstevoren speednetwerk sessie’ en de dag wordt afgesloten met een borrel en een diner.

ISH nodigt werknemers van bedrijven en ondernemers uit uiteenlopende sectoren uit om op deze manier met elkaar, met ISH en vooral ook met de jongeren kennis te maken. In november is er dan een afsluitende dag waar alle deelnemers van de eerdere bijeenkomsten bij elkaar komen.

De data voor de volgende bijeenkomsten zijn 26 juni, 3 juli en 2 oktober. De slotbijeenkomst staat (in potlood) op 2 november. Bijeenkomsten starten om 13.00 uur, duren tot ca. 20.00 uur. Locatie is Willinklaan 3-5, Amsterdam. Een kaartje vind je hier.

Deelnemen is GRATIS! Meer informatie en inschrijven doe je bij Geraldine van Oversteeg, stuur haar een mailtje of bel naar 020 468 54 22 of 06 209 55 341

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.