BYO bij Naamlooz Brabant 31 juli aanstaande

Dag Lieve Naanmlozen,
Aanstaande vrijdag is het de vijfde vrijdag van de maand! We hebben dus weer een Naamlooz Brabant in ‘s-Hertogenbosch. Met een iets andere opzet. Omdat het hartje zomer is en we willen genieten van de buitenlucht. Omdat we een andere setting ook wel inspirerend vinden en omdat…het naamlooz is! Vandaar dat we op

vrijdag 31 juli a.s.

een BYO (=Bring Your Own) doen

op een stadsplein in Den Bosch.

 Breng je melkflesje en bammetje mee of doe uitbundig: bak een van je overheerlijke quiches of maak dat andere lekkere gerechtje klaar waar je zo goed in bent…Of breng die heeeeerlijke watermeloen, dat Franse kaasje of vegakonijn mee. Samen met wat drinken: flesje wijn, bier, fris of net wat je mee kunt of wilt brengen. Let op: niets hoeft, alles mag want onze BYO staat er in de eerste plaats voor dat je jezelf meebrengt.

We starten om 17.00 uur in de Verkadefabriek

en als we compleet zijn, wandelen we samen naar het plein. Dan gaan we lekker genieten van het weer, de stad en alle verhalen of dromen die we delen. Graag vragen we je om je -voor deze ene keer- even vooraf (per mail naar naddie@wxs.nl) op te geven. Zodat wij weten hoeveel plaids we moeten meenemen.

met zonnige zomergroet en graag tot vrijdag!

Nadja van Berkel & Ingrid van den Boogaard
Kartrekkers Wikidoe & Naamlooz Brabant