Cowork.in – dagje met intressante mensen werken op een locatie

Op 2 mei (van 9:00 tot 17:00) vind er in seats2meet utrecht (Moreelsepark 65) de eerste cowork.in dag plaats. Cowork.in is een dag samen met andere werken een locatie. Er wordt gezorgd voor stoelen en tafels (of een bank), draadloos internet en interessante mensen om gedurende de werkdag mee te sparren. Iedereen is uitgenodigd! Of … Continue reading “Cowork.in – dagje met intressante mensen werken op een locatie”

Op 2 mei (van 9:00 tot 17:00) vind er in seats2meet utrecht (Moreelsepark 65) de eerste cowork.in dag plaats. Cowork.in is een dag samen met andere werken een locatie. Er wordt gezorgd voor stoelen en tafels (of een bank), draadloos internet en interessante mensen om gedurende de werkdag mee te sparren.

Iedereen is uitgenodigd!

Of je nou Ondernemer, ontwerper, ontwikkelaar, internet-type, muzikant, consultant, advocaat, interaction designer, denker, doener, student of wat anders bent. Het maakt niet uit wat je doet of wat je maakt, je bent welkom bij cowork.in om je talenten en inspiratie te delen en van anderen te leren.

De meesten van ons zijn freelancers die thuis werken of alleen op kantoor zitten, terwijl er door de synergie van met een groep mensen die in dezelfde ruimte aan het werk zijn juist hele mooie dingen kunnen ontstaan. Cowork.in biedt je de mogelijkheid om samen te komen voor een inspirerende werkdag!

Breng je laptop mee, een beetje lunchgeld voor een gezamenlijke lunch en raak geïnspireerd door de diversiteit van de mensen die naar cowork.in komen voor nieuwe inzichten en inspiratie.

Meer info op http://cowork.in/?language=dutch en aanmelding via http://upcoming.yahoo.com/event/471146/ (zodat we kunnen zien hoeveel mensen er ongeveer komen)

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.