Cross media café

Het volgende Cross Media Café (over Games in de mix) zal plaatsvinden op dinsdag 24 april 2007. Thema’s; spelletjes die televisieseries promoten, spelletjes op televisie en spelletjes die televisie, internet en mobiel combineren. Heeft u interesse in de pitch of heeft u tips of suggesties voor het programma? Pitch voor nieuwe bedrijvenHet Cross Media Café … Continue reading “Cross media café”

Het volgende Cross Media Café (over Games in de mix) zal plaatsvinden op dinsdag 24 april 2007. Thema’s; spelletjes die televisieseries promoten, spelletjes op televisie en spelletjes die televisie, internet en mobiel combineren. Heeft u interesse in de pitch of heeft u tips of suggesties voor het programma?

Pitch voor nieuwe bedrijven
Het Cross Media Café geeft dit jaar kleine, jonge of vernieuwende bedrijven de kans hun diensten kort voor te stellen in de ‘Pitch’ sessie. Bent u een spelletjes ontwikkelaar? Heeft uw bedrijf een geweldig nieuw format in de aanbieding? Neem dan contact op met Monique van Dusseldorp (events@immovator.nl), die de middag samenstelt.
http://www.immovator.nl/node/153

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.