De Boom. Snap jezelf, doe anders & word blij!

[ingezonden door Juul Martin]

De Boom
De Boom

Dit is mijn kadootje aan de wereld: ‘De Boom’. Een methodiek die persoonlijke ontwikkeling makkelijk maakt. Na ruim twee jaar werken, lezen, sleutelen, loslaten, verfijnen & mensen laten testen is er nu een fijn werkbaar e-book. Iedereen kan het nu gratis downloaden van mijn blog. Ik geef het weg, omdat ik denk dat ik dit idee alleen maar heb kunnen krijgen omdat ik andere ideeën heb gehoord en gezien. Het idee, De Boom, behoort iedereen toe. Net als het tafeltje van drie 😉

De Boom is een metafoor voor jezelf en bestaat uit acht elementen die het maken dat je in een bepaalde situatie doet zoals je doet.  Wind, Takken, Vruchten, Zon, Hart, Wolken, Wortels en Vogels. Je ontdekt wat je nodig hebt en hoe je dat kan krijgen. Door -per element- antwoorden te geven op een reeks vragen vul je een plaatje in van De Boom. Je vergroot je zelfinzicht om anders te doen, blij te worden en dingen voor elkaar te krijgen. Je wordt je eigen coach, meester of leider. Wat jij wil. Ook coaches en trainers kunnen De Boom inzetten in hun werk.

De prachtige illustraties zijn van Linde Ex. www.linde-ex.nl

Anderen over De Boom

‘ Je ontdekt hoe het kan dat je dingen blijft doen waarvan je achteraf denkt ‘o nee, ik doe het weer’ en je ontdekt wat je in je hebt om het anders te doen.’

‘Het geeft zin en richting aan mijn leven en biedt praktische tips voor mijn persoonlijke ontwikkeling.’

‘Lichtvoetig maar niet lichtvaardig. Zinvol!’

‘Ik heb geen coaching meer nodig, ik coach mezelf met De Boom’

www.juulmartin.nl/gratis-ebook

Ik geef ook trainingen in De Boom op basis van waardebepaling achteraf: ‘De Boom Doen.’  Er zijn twee varianten:
1. Om voor jezelf te ontdekken hoe je anders kan doen
2. Speciaal voor trainers en coaches om het zelf te gebruiken in hun werk.
De werkvorm is een soort spel. Om het idee verder te verspreiden en nog meer mensen blij te maken zoek ik mensen die ook Boom-trainingen willen geven. Als je dat wat lijkt, laat me dat weten!

Juul Martin.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

3 thoughts on “De Boom. Snap jezelf, doe anders & word blij!”

Comments are closed.