Deloitte Technology Fast 50 Programma voor toonaangevende technologie bedrijven.

De inschrijving voor de Deloitte Technology Fast 50 gaat per 1 april a.s. weer van start. De Deloitte Technology Fast 50 vergelijkt dit jaar voor de achtste keer de vijftig snelstgroeiende bedrijven in de technologiebranche op basis van omzetgroei van de afgelopen vijf jaar. Tijdens de Award Ceremony in  september worden de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven … Continue reading “Deloitte Technology Fast 50 Programma voor toonaangevende technologie bedrijven.”

De inschrijving voor de Deloitte Technology Fast 50 gaat per 1 april a.s. weer van start. De Deloitte Technology Fast 50 vergelijkt dit jaar voor de achtste keer de vijftig snelstgroeiende bedrijven in de technologiebranche op basis van omzetgroei van de afgelopen vijf jaar. Tijdens de Award Ceremony in  september worden de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven van Nederland bekend gemaakt.

Succesvolle technologiebedrijven die zich willen inschrijven voor het Fast 50 programma, dienen aan een aantal eisen te voldoen. Allereerst moet het een technologiebedrijf zijn dat zelf ontwikkelt en een substantieel deel van de omzet met deze technologie realiseert. Daarnaast besteed het veel aandacht aan research & development van technologie. Naast deze kwaliteiten zijn er ook kwantitatieve eisen: ten minste vijf jaar bestaan, een omzet van minstens Euro 50.000 in 2002, een omzet van minstens Euro 800.000 in 2006, het hoofdkantoor moet in Nederland staan en de onderneming dient de jaarrekening, voorzien van een accountantsverklaring, beschikbaar te stellen.

Ook startende technologiebedrijven kunnen zich bewijzen bij de Fast 50 verkiezing als Rising Star. Dit zijn bedrijven die in de toekomst kunnen uitgroeien tot Fast 50 bedrijven. De eisen voor inschrijving zijn gelijk aan die van Fast 50, met uitzondering van de leeftijd van het bedrijf en de omzetmeting. Een Rising Star is een tot vijf jaar oud. De omzet in 2006 moet minimaal Euro 50.000 zijn geweest.

De selectie vindt plaats door een vakjury, die selecteert op basis van omzetpotentieel.
Het Fast 50 programma is door Deloitte in het leven geroepen om de uitzonderlijke prestaties in technologie te erkennen. Fast 50 bedrijven zijn topondernemers van de toekomst, die snel denken en een leidende rol innemen in hun vakgebied. Een notering op de lijst betekent voor personeel, clienten en prospects dat de onderneming toonaangevend is op het gebied van innovatie, vakgebied, teamwork, doorzettingsvermogen en visie.

Winnende bedrijven hebben de mogelijkheid om binnen het Fast 50 concept een netwerk op te bouwen en waardevolle informatie met elkaar te delen. Winnaars kunnen ook meedoen met de Europese Technology Fast 500. Dit is een wedstrijd op Europees niveau tussen snelgroeiende technologiebedrijven van diverse landen.

Joke Scholtens

Deloitte Technology Fast 50

Orlyplein 10

Postbus 58110

1040 HC Amsterdam

Mobiel: 06 52 048 445

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.