Docs at the Docks, Amsterdam

Naamloze Robin van Krieken op Docs at the Docks! "De afgelopen maanden heb ik samen met een aantal vrienden en bekenden hard gewerkt aan een nieuwe documentairereeks die op dinsdag 21 augustus van start gaat. Zoals gebruikelijk met nieuwe initiatieven, hopen wij op deze openingsavond veel vrienden/familie/bekenden en collega’s te mogen verwelkomen! Docs at the … Continue reading “Docs at the Docks, Amsterdam”

Naamloze Robin van Krieken op Docs at the Docks!

"De afgelopen maanden heb ik samen met een aantal vrienden en bekenden hard gewerkt aan een nieuwe documentairereeks die op dinsdag 21 augustus van start gaat. Zoals gebruikelijk met nieuwe initiatieven, hopen wij op deze openingsavond veel vrienden/familie/bekenden en collega’s te mogen verwelkomen!

Docs at the Docks laat onthullende, soms zeer confronterende, documentaires zien vanuit een ander perspectief dan de reguliere media doorgaans doen. Daarnaast geven gastsprekers, artiesten en kunstenaars hun persoonlijke visie op het thema van de avond. Daarbij wordt uiteraard ook ruimte gemaakt voor interactie met het publiek.

Dus wil je ook wel eens weten wat de media je allemaal niet vertellen? Zet dan vast voor de komende maanden iedere derde dinsdag in je agenda, met als extra-extra een special over 9/11 op… 11 september natuurlijk. Reserveren is aan te raden en dat kan via de site.

Check voor het programma en meer info www.docsatthedocks.nl.

Groeten,
Robin"

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.