Een nieuwe blik op je product of dienst?

Naamloozen Marijke Krabbenbos en Judy van Blaricon hebben een training voor ZZP-ers ontwikkeld, “Een nieuwe blik op je product of dienst”. De pilotversie is op 28 mei ‘s middags in Amsterdam. Geïnteresseerd? Lees dan verder. Je bent zelfstandig ondernemer. Daar heb je bewust voor gekozen. En als alles goed gaat, geniet je van de vrijheid … Continue reading “Een nieuwe blik op je product of dienst?”

Naamloozen Marijke Krabbenbos en Judy van Blaricon hebben een training voor ZZP-ers ontwikkeld, “Een nieuwe blik op je product of dienst”. De pilotversie is op 28 mei ‘s middags in Amsterdam. Geïnteresseerd? Lees dan verder.

Je bent zelfstandig ondernemer. Daar heb je bewust voor gekozen. En als alles goed gaat, geniet je van de vrijheid om je eigen pad uit te stippelen. Om klanten binnen te halen, onderhoud je je relaties, investeer je in een website en netwerk je wat af. Maar soms gaat het wat minder. Je kan je doelgroep wel bereiken, maar niet overtuigen. Dan kan het slim zijn om je eigen aanbod eens onder de loep te nemen.

In deze training leer je om creativiteit in te zetten voor jouw product of dienst. De kernwoorden: leerzaam, praktisch, inspirerend en verrassen.
Het resultaat: vernieuwing in je bestaande werkwijze en zicht op nieuwe markten en nieuwe klanten.

De ingrediënten:

De training van een dagdeel bestaat uit volgende ingrediënten:

  • De kracht van de elevator pitch
  • Jij en je product
  • Je product onder de loep
  • Creatieve denktechnieken
  • Je product creatief bekeken
  • Hoe blijf je jezelf vernieuwen?

Datum en plaats: ongewoon

De datum is wat ongewoon. De locatie is wat ongewoon. Omdat uit ongewone dingen vaak de meeste verrassingen komen. Deze training vindt plaats op 2e Pinksterdag , maandagmiddag 28 mei. De locatie is het Architectuurcentrum van Amsterdam, Arcam.

Speciaal pilottarief

De training komt vers uit ons ontwikkellab. Daarom een speciaal pilottarief van 150 euro ex. btw (normaal tarief 295 euro ex btw).

Voor meer informatie en het inschrijfformulier, kijk op www.ideacompany.nl/eennieuweblik.pdf


Marijke Krabbenbos — personal brainstormer

IdeaCompany — www.ideacompany.nl

Oostenburgervoorstraat 296

1018 MR Amsterdam

T: 06 4115 4946

F: 084 711 8879

E: marijke@ideacompany.nl

Ideeën en verwonderingen van Marijke:
www.ideacompany.nl/blog

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.