Europese kampioenschappen Rope Skipping (touwtje springen)! Op zoek naar wat leuke give-aways.

Oproep van Naamloze Nico Veenman:Lees even hieronder en laat je creativiteit los op zijn vraag. Het is al bijna 28 juli duss….. "Op 28 juli aanstaande vinden in Veldhoven dè Europese Kampioenschappen Rope Skipping (touwtje springen) plaats! Hier strijden 47 teams uit 9 landen om de Europese titels. De Nederlandse delegatie is met twee teams … Continue reading “Europese kampioenschappen Rope Skipping (touwtje springen)! Op zoek naar wat leuke give-aways.”

Oproep van Naamloze Nico Veenman:
Lees even hieronder en laat je creativiteit los op zijn vraag. Het is al bijna 28 juli duss…..

"Op 28 juli aanstaande vinden in Veldhoven dè Europese Kampioenschappen Rope Skipping (touwtje springen) plaats! Hier strijden 47 teams uit 9 landen om de Europese titels. De Nederlandse delegatie is met twee teams vertegenwoordigd. Op eigen bodem strijden zij om het hoogst haalbare in de divisies Junioren Open en Senioren Open. De teams nemen deel in de achtkamp met vier maal Speed en even zo vaak Freestyle. Ze zullen zich met hun touwen van de beste kant moeten laten zien op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen, teamwork, presentatie, choreografie, coördinatie en snelheid."

Touwtje springen?!
"Rope Skipping begint, waar Touwtje Springen ophoudt. Rope Skipping is Top-Sport. In Rope Skipping komen Turnen, Rock-’n-roll, Dansen, Sports Aerobics en Atletiek bij elkaar. De sport, die 30 jaar geleden begonnen is als alternatief voor conditietraining, is uitgegroeid tot een wereldwijd snel aan populariteit winnende sport met vele variaties. De oorzaak van deze groei valt deels te vinden in de laagdrempeligheid om met deze geweldige sport te starten: het enige dat je nodig hebt is een paar schoenen en een touwtje!"

Give aways voor de atleten..
"Aangezien Rope Skipping een beginnende sport is die aan veel verandering onderhevig is zijn er beperkte gelden. Binnen deze grenzen zet de NRSO alles in het werk om een uitermate professioneel evenement neer te zetten. Met deze ambitie en inzet is ze dan ook goed op weg om een overweldigend succes neer te zetten."

"Een van de zaken die wij hierin belangrijk vinden is een goede sfeer en een sociaal gebeuren. We zijn van mening dat een leuke goodie bag voor iedere deelnemer hieraan bijdraagt. Echter, gezien de beperkte middelen zijn we niet in de situatie om stevig hiervoor in de buidel te tasten."

"We zijn dan ook opzoek naar bedrijven die leuke give-aways willen sponsoren. Dit kan echt van alles zijn! Denk aan pennen, klein zakje drop (=typisch nederlands natuurlijk!), stickers, stressballetjes, etcetera, etcetera… Kortom, heb je wat leuks liggen dat je zou kunnen missen als give-away, neem dan even contact op met Nico Veenman (nico@nrso.nl of 06-14194801)."

Alvast super bedankt!
Nico

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.