Even voorstellen: Sergej van Middendorp – Miles Ahead

Ik ben Sergej van Middendorp.

Mijn specialiteit is het begeleiden van positieve organisatieverandering door de inzet van improvisatie, waardenetwerken en betekenisvolle ICT. Opdrachtgevers die op zoek zijn naar een ervaren en inspirerende leider voor een complex project, waarbij samenwerking en kennisdeling over de grenzen van de organisatie een succesfactor is, vinden in mij een geschikte kandidaat. Ik ben er vooral goed in om deze softe factoren om te zetten in structuren en systemen die goed passen en meetbaar te sturen zijn. Meer weten? Zie www.milesahead.eu of neem contact met me op via:

Consultant
Miles Ahead | Gets Your Value Network In Groove
W: www.milesahead.eu / businessjazz.blogspot.com / www.jazzinbusiness.com
E: sergej.van.middendorp AT milesahead.eu

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.