Flexibele kantoorruimte voor zelfstandige professionals

[ingezonden] PERSBERICHT:
Den Haag, 14 juli 2010

Eerste Swung House opent in Haaglanden

Flexibele kantoorruimte voor zelfstandige professionals

In september opent het eerste Swung House haar deuren in de regio Haaglanden. Dit nieuwe concept, geheel gericht op het nieuwe werken, biedt professionals uit verschillende werkvelden een professionele werklocatie die zij kunnen huren voor korte of langere periode. Er zijn werkplekken beschikbaar in diverse vormen, zowel voor individuele werkers als voor groepen. Bovendien onderscheidt Swung House zich door een actieve rol te vervullen in het leggen van contact tussen de verschillende professionals. Hierdoor ontstaan nieuwe vormen van samenwerking. Swung House wordt gerealiseerd direct aan de A12, naast treinstation Den Haag Ypenburg.

Swung House wordt opgezet met een blik op de toekomst waarin niet alleen thuiswerkers en zelfstandigen, maar ook steeds meer werknemers de vrijheid krijgen om zelf hun eigen werk in te richten. “Als alternatief voor thuiswerken bieden we mensen een inspirerende omgeving” zegt initiatiefnemer Marinel van de Velde. Een centrale rol is weggelegd voor de Swung Manager die actief contact zal leggen tussen de verschillende professionals. “Door de openheid van Swung House kan er een community ontstaan van zelfstandige professionals waaruit nieuwe zakelijke contacten en ideeën kunnen voortkomen.”

Een groeiend aantal zelfstandige professionals blijkt al enthousiast over het nieuwe concept met de flexibele werkplekken. Er kunnen zowel mensen terecht die een paar uur geconcentreerd willen werken als mensen die regelmatig een aantal dagen willen vergaderen of een professionele werkomgeving zoeken om hun klanten te ontvangen. Zelfstandig professionals uit diverse vakgebieden kunnen vanaf september terecht bij Swung House.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.