Flexplekken voor zp-ers bij De Badcuyp in de Pijp Amsterdam

[ingezonden] Samenwerking muziekcentrum De Badcuyp en deWerkkamer.com

In maart opent deWerkkamer.com haar derde Amsterdamse vestiging. In het pand van muziektempel De Badcuyp in de Pijp (Eerste Sweelinckstraat 10) komen flexibel te huren werk- en vergaderplekken voor freelancers, zzp?ers en telewerkers.

Als vanouds is De Badcuyp ‘s avonds het podium voor vernieuwende muziek, overdag is het het domein van flexwerkers.

Duurzaam

De Badcuyp is muzikaal vernieuwend en droeg bij aan de ontwikkeling van veel inmiddels bekende musici, zoals Wouter Hamel en Ruben Hein. Veel onbekende jonge musici die er nu optreden, zullen binnen enkele jaren op de grote podia te zien zijn. De Badcuyp is een plek waar mensen zich kunnen ontwikkelen.

Ook wil zij bijdragen aan een duurzame maatschappij, net zoals deWerkkamer.com wil inspelen op de trend van het duurzame Nieuwe Werken. Werktijden en -locaties flexibiliseren door de groei van het aantal telewerkers en zelfstandigen, het aanhoudende fileprobleem en de voortschrijdende technieken op het gebied van online en mobiel werken. Dit alles leidt tot een toenemende belangstelling voor flexibele werk- en ontmoetingsplekken buiten de reguliere kantoren.

Open werkdagen

In De Badcuyp kan vanaf 100 euro per maand, zonder reservering vooraf, op werkdagen van 09.00-18.00 uur een onbeperkt aantal uren worden gewerkt. Behalve deze flexplekken in een open space, beschikt De Badcuyp over een grote aparte zaal voor brainstorms, cursussen, e.d. Deze is voor Werkkamer-leden op reservering beschikbaar vanaf 40 euro per dagdeel. Op 8, 10 en 24 maart zijn er open werkdagen in de Badcuyp; neem een laptop mee en probeer deWerkkamer een paar uurtjes uit. Meer informatie op www.deWerkkamer.com en www.Badcuyp.nl.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

2 thoughts on “Flexplekken voor zp-ers bij De Badcuyp in de Pijp Amsterdam”

Comments are closed.