Geef je jaar een kickstart op de Durftevragen Nieuwjaarsboost

Durf jij in het nieuwe jaar je vragen te stellen én je goede voornemens waar te maken?

Kom dan naar de Durftevragen Nieuwjaarsboost op zaterdag 22 januari in het nieuwe Seats2Meet in Eindhoven van 12.30 tot 17.00, met een borrel tot 18.00.

Deze dag is voor iedereen die Durftevragen een warm hart toedraagt en voor iedereen die kennis wilt maken met Durftevragen. En ook voor ons, het Durftevragen-team: we krijgen namelijk nooit genoeg van alle bijzondere vragen!

We vertellen over de geschiedenis en de toekomst van Durftevragen. We horen oud-deelnemers vertellen waarom Durftevragen voor hen zo bijzonder is geweest. Er zijn uiteraard Durftevragensessies. En er is een Waarmaakwasstraat: als je daar doorheen gaat met je plan, heb je zomaar kans dat je het waar gaat maken in 2011!

Waardebepaling achteraf
Natuurlijk zijn er op de Durftevragen Nieuwjaarsboost hapjes en drankjes aanwezig. We vragen daarvoor een kleine bijdrage als onkostenvergoeding. Deze is nog niet bekend, maar laten we je zo snel mogelijk weten.
De waarde van deze dag met workshops, lezingen en veel interactie bepaal je echter zelf. Wij werken met waardebepaling achteraf, een vergoeding voor de door ons toegevoegde waarde. Aan jou doen we dan de oproep: Durf te geven. Mocht je na afloop van Durftevragen de waarde zien van alles dat er deze dag gebeurde en daar een bijdrage aan willen leveren, dan kan dat ter plekke of door ons te vragen om een factuur. Op deze site vind je er meer over.

Wij vinden het fantastisch dat Seats2Meet Eindhoven geheel in stijl ook heeft gekozen voor het beschikbaar stellen van hun ruimte, op basis van waardebepaling achteraf.

Voorpret
Noteer 22 januari vast in je agenda en schrijf je nu al in op onze inschrijfpagina! Als je wilt twitteren over dit event dan kan dat met Twitterhashtag #dtvnb11 Is dit je eerste kennismaking met Durftevragen, lees dan hier alles erover.

Hopelijk tot de 22e!
Lisa, Jan Peter, Sander, Nils, Fanny, Herman, Walter, Juul, Ingeborg, Remco, Piet, Marrije en Josien (de Durftevragenbegeleiders)
Joske en Katja (de Nieuwjaarsboostorganisatoren)

One thought on “Geef je jaar een kickstart op de Durftevragen Nieuwjaarsboost”

Comments are closed.