Gezocht: webbouwer en filmmaker!

Voor de organisatie van de PassiePrijs 2008: verkiezing van de meest gepassioneerde Nederlander! zoek ik nog een paar vrijwillige kanjers met passie: een ervaren webbouwer die www.depassieprijs.nl kan ‘bouwen’ (gratis gehoooost door Hensel). een filmer (of misschien wel documentairemaker) die de totstandkoming van de verkiezing op film wil vastleggen. Maar ook als je op een … Continue reading “Gezocht: webbouwer en filmmaker!”

Voor de organisatie van de PassiePrijs 2008: verkiezing van de meest gepassioneerde Nederlander! zoek ik nog een paar vrijwillige kanjers met passie:

 • een ervaren webbouwer die www.depassieprijs.nl kan ‘bouwen’ (gratis gehoooost door Hensel).
 • een filmer (of misschien wel documentairemaker) die de totstandkoming van de verkiezing op film wil vastleggen.
 • Maar ook als je op een andere manier wilt meewerken: leuk!

De PassiePrijs
De PassiePrijs 2008 wordt georganiseerd voor en door gepassioneerde mensen. Er hebben zich al zo’n 25 gepassioneerde vrijwilligers gemeld om mee te doen met de organisatie van de verkiezing. Stuk voor stuk mensen die het leuk vinden om hun passie te ontdekken of juist ermee bezig te zijn in de organisatie.

Zaterdag 15 september kick-off
Op zaterdag 15 september is de kick-off in Utrecht bij &Samhoud: daar gaan we bedenken hoe we de verkiezing inhoudelijk gaan organiseren. Marijke Krabbenbos begeleidt de brainstorm en Jacqueline Fackeldey vertelt ons hoe we tijdens de totstandkoming van de verkiezing op de meest effectieve manier onze ideeën en plannen digitaal kunnen delen.

Meer info
Meer weten over de PassiePrijs? Vier weken geleden heeft hier een oproep gestaan. Op het blog en de website van de PassiePraktijk kun je aanvullende info vinden.

Alle tips zijn welkom: info@depassiepraktijk.nl
Bedankt voor het meedenken!

Passiegroet,
Nelleke Griffioen

One thought on “Gezocht: webbouwer en filmmaker!”

 1. Beste Nelleke,

  Ik wil graag mee werken aan de productie van de film rondom deze geweldige verkiezing. Aangezien ik momenteel erg druk ben kan en wil ik me niet opgeven voor de opnames zelf. Misschien wel tijdens de uitreiking, maar niet tijdens de voorbereidingen. Ik ben namelijk bang mijn beloftes dan niet na te komen. Maar… Ik wil de film wel monteren! Lijkt me erg leuk om te doen en ik help jullie daar graag bij. Ik heb alle faciliteiten daarvoor tot mijn beschikking.
  Ik ben benieuwd wie er nog meer mee willen helpen met het maken van deze film!

  Groeten,
  Ibrahim

Comments are closed.