Green Heroes

Ik wil jullie graag wijzen op Green Heroes.  Het Green Heroes Sustainable Innovation Network is mede door Between-us ontwikkeld om informatie te delen en om groene startende bedrijven te verbinden met ervaren professionals vanuit heel Europa. De Green Heroes maken samen de wereld groener door het ontwikkelen en verbeteren van innovatieve duurzame producten en diensten.

Over Green Heroes, het Sustainable Innovation Network

Het doel van het Green Heroes Network is om de deelnemers in staat te stellen om inzicht te verwerven, informatie te verzamelen en kennis te maken met nieuwe ideeën over duurzame innovatie. Daarnaast kunnen ze ideeën en ervaringen op het gebied van duurzame innovatie met elkaar delen en ze kunnen tot slot hulp krijgen van ervaren mensen die hun sporen op het gebied van duurzame innovatie reeds hebben verdiend.

Hoe word je een Green Hero?

Iedereen met interesse in duurzame innovatie kan lid worden van het Green Heroes Network. Je wordt een Green Hero door een digitale uitnodiging van een deelnemer te accepteren of door simpelweg op de ‘sign up button’ op de Green Heroes Website te klikken. Elke Green Hero kan een bijdrage leveren door het plaatsen van artikelen en door het uitnodigen van andere Green Heroes om het netwerk uit te breiden. Zakelijke partners, zoals GfK helpen om het netwerk bekend te maken bij een groter publiek en door relevante informatie ter beschikking te stellen.

Er zijn 2 manieren om in contact te komen met andere Green Heroes

  1. Online biedt het sociale netwerk content en functionaliteit zoals blog posts, video’s en forumberichten om ideeën met elkaar te delen.
  2. Offline hebben de Green Heroes 2 mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen: waar de  Green Heroes Pitch een exclusief invitation only event is voor geselecteerde start ups en ervaren professionals, is de Green Heroes Gathering een themagerelateerd evenement waar alle Green Heroes zich voor in kunnen schrijven.

Green Heroes: het platform om informatie, ideeën en ervaringen over duurzame innovatie uit te wisselen.
Join and help save the world!
http://www.green-heroes.org

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.