Help mee Marcel’s nachtmerrie te realiseren!!

[ingezonden]

Hallo jij van Naamlooz!

Marcel van DrielMijn naam is Marcel van Driel. Misschien ken je mij van het NNF of van Twitter, maar misschien heb je ook wel nog nooit van mij gehoord. In dat geval: ik mag mij sinds tien jaar jeugdboekenauteur noemen en heb zo’n veertig titels op mijn naam staan. En nu ga ik aan mijn eerste volwassenroman beginnen!

Het boek gaat Nachtmerrieman heten en het is een Urban Fantasy Thriller. (Denk hierbij een beetje aan The Killing meets The X-Files.) Het boek moet in 2014 in de winkel liggen en ik ga het volgend jaar schrijven. Op www.nachtmerrieman.nl vind je een filmpje dat we hebben gemaakt (met een lijk en bloed in Rotterdam)

Het schrijven gaat ongeveer zes maanden duren. Normaal knoop ik in zo’n periode de eindjes aan elkaar en financier ik de schrijftijd achteraf met de royalties. Maar deze keer wil ik het eens anders aanpakken, en ik wil jou vragen of jij mij daarmee wilt helpen. Ik ben een crowdfundingproject gestart op Voordekunst.nl. Daar kunnen donateurs meehelpen om een kunstproject te starten. Voor zover ik weet, ben ik de eerste die het met een roman gaat proberen.

Ik kreeg de kans om mijn oproep hier op de site van Naamlooz te zetten, dus daar komt hij:

Zou jij mijn boek nu al willen kopen, zodat ik het volgend jaar kan gaan schrijven? Je krijgt dan van mij – zodra het klaar is – een uniek gesigneerd en genummerd exemplaar. Ik ga een groot feest organiseren voor de donateurs waar ik iedereen het boek persoonlijk overhandig én bedank.

Om het boek te bestellen hoef je alleen naar www.nachtmerrieman.nl te gaan, dan kom je op mijn Voordekunstpagina. Daar wijst alles zich als het goed is vanzelf en kun je ook het filmpje bekijken wat ik voor het boek heb gemaakt.

En ken jij nog liefhebbers van fantasy en/of thrillers die geïnteresseerd zouden zijn?

Alvast waanzinnig bedankt voor je deelname en vertrouwen!

Marcel van Driel

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.