Hugo van Lawick bij Beeld en Geluid

Hilversum 12 juni 2008 –  Giraffen nemen bezit van Beeld en Geluid tijdens de opening van ZOOM Safari. In deze tentoonstelling ontdek je de dierenwereld door het oog van de camera. ZOOM Safari loopt van 13 juni tot en met 4 januari 2009 bij Beeld en Geluid in Hilversum. www.beeldengeluid.nl/zoomsafari. ZOOM Safari – Beesten in … Continue reading “Hugo van Lawick bij Beeld en Geluid”

Zoomsafari

Hilversum 12 juni 2008 –  Giraffen nemen bezit van Beeld en Geluid tijdens de opening van ZOOM Safari. In deze tentoonstelling ontdek je de dierenwereld door het oog van de camera. ZOOM Safari loopt van 13 juni tot en met 4 januari 2009 bij Beeld en Geluid in Hilversum. www.beeldengeluid.nl/zoomsafari.

ZOOM Safari – Beesten in Beeld en Geluid
Stampende olifanten, grommende leeuwen en langs denderende gnoes. De komende maanden is het in Beeld en Geluid een beestenbende. Want op 13 juni opent de nieuwe tentoonstelling ZOOM Safari, een film- en televisieavontuur op pootjes. In deze familietentoonstelling kun je genieten van boeiende, grappige en spannende dierenfilms en tv-programma’s. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag!

De wereld van ZOOM Safari
Hugo van Lawick is een van de beroemdste natuurfilmers ter wereld. Meer dan 30 jaar lang woonde hij in Kamp Ndutu in het Afrikaanse land Tanzania. Hij maakte er films over wilde dieren zoals chimpansees, cheeta’s, leeuwen, nijlpaarden, krokodillen en olifanten. In ZOOM Safari reis je samen met Hugo van Lawick af naar de Serengeti-savanne. Hij vertelt je over zijn avonturen en geeft tips over hoe je dieren het beste kunt filmen.

Safari in je achtertuin
Als je ZOOM-avontuur in de Serengeti-savanne erop zit, ga je nóg een keer op safari. Ontdek hoeveel wilde beestjes je wel niet kunt vinden in het park, in de plomp en in je eigen achtertuin!
meer informatie

DE BESTE DIERENFILMS
in de Theaterzaal

Tijdens ZOOM Safari draait er een dagelijks wisselend filmprogramma in de Theaterzaal van Beeld en Geluid. Met films van o.a. Hugo van Lawick, Bert Haanstra en Luc Enting. Filmladder

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.