I AMSTERDAM, YOU PARIS?

Beste Naamloze, help jij mij aan inspirerende woon/werkruimte in Amsterdam? Dan bied ik jou een weekendje Parijs* aan. Weet je niks? Ik bied je dit ook aan als je dit bericht doorstuurt aan een ander die wél de Gouden Tip voor mij heeft… Mijn naam is Hendrik-Jan, 30 jaar en designer van beroep. Na het … Continue reading “I AMSTERDAM, YOU PARIS?”

Beste Naamloze, help jij mij aan inspirerende woon/werkruimte in Amsterdam? Dan bied ik jou een weekendje Parijs* aan. Weet je niks? Ik bied je dit ook aan als je dit bericht doorstuurt aan een ander die wél de Gouden Tip voor mij heeft…

Mijn naam is Hendrik-Jan, 30 jaar en designer van beroep. Na het behalen van mijn master in design aan het Sandberg Instituut, een relatiebreuk en een werkperiode in China ben ik hard op zoek naar leuke, liefst permanente woonruimte in Amsterdam.

WAT TE DOEN?
1. Stuur dit bericht door of bel mij als je zelf iets weet;
2. Voor jou EN degene met de Gouden Tip liggen er een treinticket naar Parijs + twee hotelovernachtingen klaar als er iets uitkomt!

Hendrik-Jan Grievink | 0624770037

* Of een week gratis ontwerp door mij, wat je wil!

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.