iamoneworld tekenmiddag voor kinderen

De eerste iamoneworld tekenmiddag in het Stedelijk Museum in ´s-Hertogenbosch op 14 januari 2009 was erg geslaagd en krijgt daarom een vervolg! Het museum organiseert regelmatig activiteiten speciaal voor kinderen onder de titel SM´s Mee. Uit de aankondiging van het museum:

iamoneworld_drawing03_clairesteijger

SM’s Mee: iamoneworld
Iedere maand kun je je kunstige capriolen vertonen in het SM’s.

Ingrid gaat een creatieve en avontuurlijke reis rond de wereld in een voertuig op zonne-energie maken. En in het SM’s zijn de foto’s en schilderijen van JCJ vanderHeijden te zien die de wereld laten zien vanuit een vliegtuigraampje.
Tijdens deze SM’s Mee onderzoek je de werken van kunstenaar JCJ vanderHeijden, vertelt Ingrid over haar project en schilder je daarna jouw kijk op de wereld.
De gemaakte eindresultaten komen ten goede aan het project en een paar tekeningen worden zelfs gebruikt in het eerste iamoneworld boek van kunstenaar Ingrid van den Boogaard.

Datum: zondag 15 februari 2009. Op deze dag is er o.a. ook een circusvoorstelling van kunstenaar Matthijs Bosman te beleven in het museum te ere van de finissage van de expositie A Never Ending Start. Voor meer info zie www.sm-s.nl
Waar: Het Stedelijk Museum ‘s-Hertogenbosch (5 min. lopen va CS).
Voor route zie www.sm-s.nl
Wie: kinderen van 4 t/m 10 jaar
Hoelang: 13.00-14.30 uur (1 ½ uur)
Hoeveel: De bijdrage voor deze SM’s Mee is vrij te bepalen en komt ten goede aan iamoneworld
Hoe: geef je op door een email te sturen naar contact@iamoneworld.com met daarin vermeld het aantal kinderen en de leeftijd.

iamoneworld_drawing05_daanjoesten

iamoneworld_drawing04_daanjoesten

Met dank aan Claire Steijger (10) voor de eerste tekening en Daan Joesten (7) voor de twee laatste tekeningen. Voor meer tekeningen kijk op de iamoneworld pagina op flickr.