Interactieve perslancering van Keep It Clean Day!

Donderdag 21 juni wordt er om 11.00 uur vanuit het EYE, het nieuwe filmmuseum van Amsterdam, een interactieve perslancering van Keep It Clean Day! gehouden.

Dit Hollandse initiatief is geïnspireerd op basis van het meer dan succesvolle LetsDoIt uit Estland. Die mensen, van dat coole filmpje, die in één dag even hun land opruimden. Dat gaan wij in Nederland nu ook doen! Tussen 24 maart en 25 september ruimen 94 landen hun woongebied op. In één dag! Op vrijdag 21 september gaat dit feest bij ons plaats vinden.

De perslancering is volledig gesponsord door het EYE en stichting Earth Cleaner, en heeft een bijzonder tintje. Er wordt namelijk tijdens de persmomenten, live uitgezonden, getwitterd en gefacebooked! Je kunt al je vragen stellen, leuke opmerkingen plaatse, en vanachter je computerscherm mee genieten met de perslancering in het EYE!

De livestream wordt verzorgd door Ventanaz met hun interactieve zender Crowdrevolt. Het twitteraccount is @keepitcleanday en de hashtag die gebruikt wordt: #Iclean. Leuk als je meedoet! Overige informatie vind je in het persbericht: KICDpersbericht 21-06-1

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.