Invito invites you! v3 van start

De 3e editie van de filmwedstrijd Invito invites you! is weer van start! Dit keer een thema zonder schoenen in de hoofdrol, alhoewel we een woordgrapje niet konden laten: ISSUE. We nodigen de deelnemers uit om ons te laten zien wat ze echt belangrijk vinden. We hopen dat dit thema de creativiteit wat meer prikkelt … Continue reading “Invito invites you! v3 van start”

Iiy3_1

De 3e editie van de filmwedstrijd Invito invites you! is weer van start! Dit keer een thema zonder schoenen in de hoofdrol, alhoewel we een woordgrapje niet konden laten: ISSUE. We nodigen de deelnemers uit om ons te laten zien wat ze echt belangrijk vinden. We hopen dat dit thema de creativiteit wat meer prikkelt dan de voorgaande edities, zodat we als jury in december straks aangenaam verrast worden met meer persoonlijke verhalen. 

Kunstacademies & anderzins creatieve/vormgevende HBO-opleidingen hebben afgelopen periode off-line promotiemateriaal ontvangen, de nieuwe site met inspiratie en voorwaarden is in de lucht.

Ken je beginnend kunstenaars of studenten van kunstacademies/anderszins creatieve/vormgevende HBO-opleidingen: spread the word around! Of doe zelf mee. Wie weet hangt hun/jouw werk straks in 40 Invito-winkels!

Invito invites you! is een concept van OKZO.