Je waarde vergroten op de Lancelots Academy

Op 5 oktober kunnen Naamloozen (en andere ondernemende zelfstandigen natuurlijk) workshops komen volgen ter lering en vermaak op de Lancelots Academy in Huis Brakel (Betuwe). Hoe je waarde te bepalen, te vergroten en te verkopen? In alle activiteiten gaat het om die drie vragen. De Academy is het logische vervolg van de succesvolle website www.lancelots.nl … Continue reading “Je waarde vergroten op de Lancelots Academy”

Lancelots Academy

Op 5 oktober kunnen Naamloozen (en andere ondernemende zelfstandigen natuurlijk) workshops komen volgen ter lering en vermaak op de Lancelots Academy in Huis Brakel (Betuwe). Hoe je waarde te bepalen, te vergroten en te verkopen? In alle activiteiten gaat het om die drie vragen.

De Academy is het logische vervolg van de succesvolle website www.lancelots.nl waar ondernemers en ander in vrijheid geld verdienend volk kennis en informatie komt halen en met elkaar van gedachten wisselt in het forum. Dat gaan we nu in real life doen.

Workshops over acquisitie, netwerken, ondernemen en zelfonderzoek worden gegeven door Erno Hannink en Isabelle Langeveld, Miriam Notten, Laura Babeliowsky en Gert de Vries. Lykle de Vries opent de dag met een lezing over ‘Waarde creëren door netwerken’. Ook kun je colleges volgen over juridische en fiscale zaken. Wie vooral voor interactie gaat, vindt intervisiefaciliteiten en spreekuren van deskundige collega’s.

Aan het eind van de dag ga je het thema, je waarde vergroten, creatief aanpakken door een workshop te volgen over dansen en communicatie, kledingstijl en huisstijl of brainstormen.

Schrijf je in en kijk vooral naar de aantrekkelijke kortingen die je kunt verdienen als je deelnemers werft.

Isabelle Langeveld (projectleider Academy)

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.