KAN borrel succes

Hoeaaaa, dat was leuk zeg. Gisteren was de eerste borrel van Naamlooz Arnhem Nijmegen. Spannend als je niet weet wie er komen. Voelde een beetje alsof je een verjaardagsfeest geeft. Uiteindelijk waren er tussen de dertig en de veertig mensen. En super leuk dat er veel mensen elkaar niet kenden en nu wel! Het werkt … Continue reading “KAN borrel succes”

Hoeaaaa, dat was leuk zeg. Gisteren was de eerste borrel van Naamlooz Arnhem Nijmegen. Spannend als je niet weet wie er komen. Voelde een beetje alsof je een verjaardagsfeest geeft. Uiteindelijk waren er tussen de dertig en de veertig mensen. En super leuk dat er veel mensen elkaar niet kenden en nu wel! Het werkt dus.
De nieuwe mensen kunnen zich op deze site natuurlijk toevoegen aan de lijst met naamlozen. Als het goed is heb je gisteren gemerkt hoe het werkt en dat het gewoon leuk is. Heel simpel: als je veel mensen kent die ergens goed in zijn en veel mensen die iets voor elkaar willen boksen, dan hoef je die alleen maar aan elkaar te plakken en dan gebeurt er veel meer wel dan niet.
Volgende Naamlooz KAN borrel: 22 december. Waarschijnlijk in de galerie van Eelko van Iersel. Maar hou de site in de gaten.

4 thoughts on “KAN borrel succes”

  1. helemaal top!

    het lijkt wel een virus dat zich door Nederland verspreid…

    wat een hoop fijne boeiende leuke mensen bijelkaar!

    dank! zal er de komende keer zeker bij proberen te zijn!

  2. Het was echt heeeeeeeeeeeeeeeeel leuk en in de trein terug zitten is ook helemaal geen straf. Nils en Gerjanne, geweldig dat jullie zo’n leuke groep zeer verschillende maar interessante en fijne mensen hebben weten op te trommelen! Bij deze ook: iedereen die dit in een andere uithoek van het land wil oppakken moedig ik van harte aan! Oh en mensen die zich op deze site willen presenteren moeten even een kort profieletje mailen naar Nils of mij!

Comments are closed.