Karin-r stelt zichzelf voor

foto karin-r
foto karin-r

Ik ben momenteel mijn werk aan het veranderen. Nu nog even werkzaam in de kinderopvang, maar wil me gaan richten op projectmatige bezigheden met cultuur&welzijn, taal en creativiteit in het algemeen. Op dit moment ben ik aan het kijken en praten met mensen op allerlei vlak die mij richting kunnen geven dan wel samen met mij ideeën willen uitwerken.

Ik heb eind vorig jaar Witte Koord uitgegeven in eigen beheer. Deze bundel verkoop ik via internet via deze website: www.wittekoord.blogspot.com en dat gaat goed. Met Witte Koord heb ik meer plannen. Een audioboek is in aantocht.

Ook heeft het bestuur van de brabantse ziekenhuizen goedkeuring gegeven mijn fotografie project Wit te laten zien als expo. Ik sta op een wachtlijst en verwacht dit jaar te kunnen exposeren in Veghel of Oss.

Samen met Marco Raaphorst zijn we achter de schermen bezig een blog event te organiseren. Dit idee is ontstaan doordat ik op meerder blogmeetings was en vond dat het te saai was en mensen niet hun ding konden laten zien. Er zijn in de blogwereld veel mensen op verschillend niveau (literatuur, muziek, fotografie en video) die wat kunnen en kunnen laten zien. Dit project is nog in een vroeg stadium.

Wat mij het meest aanspreekt als ik zelfstandig ga ondernemen is het maatschappelijke verbinden met cultuur en kunst. Mensen een kans geven te laten zien wat ze kunnen en dat ik de rode draad ben tussen twee partijen. Ideetjes groot maken. Het ene verbinden met het andere en daar ook een verrassingselement aan toevoegen.
Omdat ik pas begin en boordevol ideeen zit maar soms nog niet goed weet hoe dat goed te kaderen en daar mijn eigen verdiensten aan toe te voegen zijn alle tips en adviezen op het gebied van het zakelijke aspect zeer welkom!

Groeten, K!

‘ik bedenk dus ik besta.’ — IM.
www.met-k.com
www.wittekoord.blogspot.com
www.hartopstraat.blogspot.com
www.blog-art.nl


Wil jij jezelf ook voorstellen op Naamlooz of heb je een andere bijdrage? Kijk dan even in de FAQ aan wie je je mailtje kwijt kan. —

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

3 thoughts on “Karin-r stelt zichzelf voor”

 1. Hoi Karin,

  Leuk voorstelverhaal!, ik had je al wel eens zien langsflisten. Misschien heb ik nog wel tips voor je…
  Ik heb een eigen ontwerpburo en ben een ontwerper met naast mijn creatieve kant ook een zakelijke kant en dat komt me heel goed van pas om mijn dromen te verwezenlijken. De kinderziektes zijn inmiddels uit mijn bedrijf en het gaat de goede kant op wat betreft omzetten van ideeen in geld verdienen. Daarnaast ben ik altijd bezig op het snijvlak van idealisme en commercie met als hoofddoel toch bij te dragen aan een beter wereld of mensen blij maken. Volgens mij sluit dat ook aan op het laatste deel van jou verhaaltje over het verbinden. Mocht je wat tips nodig hebben of vragen, schroom niet om een keer te mailen of bellen.

 2. Hee Karin,
  Wat leuk om jou hier ook tegen te komen! Door een tip van een vriend kom ik hier terecht. Ik heb de bundel gekocht, nog niet alles gelezen maar wel al heel wat, en ik vind het een heel bijzonder boekje. De moeite waard dus!
  Groet,
  Carice

Comments are closed.