Keiharde Sales training wegen succes in de herhaling

Lieve allen,
Op 19 mei verzorgde Rikkert Walbeek voor de eerste keer een salestraining voor ons netwerk.
Deze is met groot enthousiasme ontvangen. Als je daar meer over wilt lezen kan je in Twitter even zoeken met de hashtags #kst en #khs. Een aantal mensen kon deze training niet bijwonen maar gaf aan een volgende keer wel graag deel te nemen. Daarom hebben we een nieuwe training gepland op 25 juni. Onderstaand lees je de details.  Als je interesse hebt schrijf je dan snel in want het loopt vlug vol. (er zijn nog 8 plaatsen beschikbaar).

Aanleiding
Nils (broer)
en ondergetekende komen in ons netwerk vaak vragen tegen die raken aan ‘keiharde sales’. Dan gaat het dus niet om het in de markt zetten van je product of dienst, maar om het daadwerkelijk verkopen daarvan. Dat ‘laatste’ stukje waarbij je tegen barrieres oploopt in jezelf of in de communicatie. Hoe zorg je nou dat je een offerte kan maken? Hoe vraag je de juiste prijs? Hoe maak je van een offerte ook een opdracht? En als het bij jou al wel best lekker loopt, dan zijn er misschien toch nog zaken die scherper kunnen.

Wij zijn allemaal wel min of meer van het ‘anders’ doen. Ik denk dat je het pas ‘anders’ kan doen wanneer je weet hoe het ‘normaal’ gaat. En als je het beste van ‘normaal’ en ‘anders’ weet te combineren heb je een schitterende mix. Sales is niet voor niets een vak. Je hebt mensen die ijs aan eskimo’s kunnen verkopen. Dat is een vaardigheid gecombineerd met fingerspitzengefuhl. Die vaardigheid kan je dus leren.
Als je dus deze training met een open mind volgt zal je er veel handvatten uit kunnen halen om je eigen en onze gezamenlijke projecten, producten en diensten daadwerkelijk af te zetten.

Wij willen onszelf en jullie een training aanbieden van iemand die het kan weten: Rikkert Walbeek.
Zijn bedrijf: Salesxeed levert salespersoneel en advies.
Zijn blog: http://www.salesiseenvak.nl/ wordt veel gelezen en bejubeld.
Zijn boek Sales bij de hand is een verzameling van blogposts en columns uit het tijdschrift SalesExpert en is gratis te downloaden op http://www.salesbijdehand.nl/
En op zijn jongste blog: Sales2.0 schrijft hij over wat Web 2.0 kan betekenen voor sales http://www.sales20.nl/

Datum:        25 juni.
Locatie:        Mee-cowerkplek van Jeroen en Jasper op de Oudegracht 66 in Utrecht.
Tijd:            11 tot 17 met hapje tussendoor en borreltje toe.
Kosten:        100 euro pp. (hiermee dekken we de kosten en leveren we een kleine bijdrage aan de locatie)
Annulering:     wanneer je later dan 14 dagen vooraf afmeld zijn wij genoodzaakt de kosten toch bij je in rekening te brengen.

Inhoud:
De basics van sales.
Hoe vind je je leads?
Wat is je verhaal?
Luisteren naar en inleven in je gesprekspartner. “Verkopen is laten inkopen”
Do’s en don’ts. (Informatie verzamelen, follow up etc)
Een gesprek omzetten in een offerte aanvraag.
Het closen van een deal.
En eventuele prangende vragen van jullie kant.

Laat ajb zo snel mogelijk weten of je belangstelling hebt. Als er teveel geïnteresseerden zijn doen we het gewoon nog een keertje.

Tot horens, Sanne en Nils

One thought on “Keiharde Sales training wegen succes in de herhaling”

Comments are closed.