Keiharde Sales Training

Lieve allen,
Nils (broer) en ondergetekende komen in ons netwerk vaak vragen tegen die raken aan ‘keiharde sales’. Dan gaat het dus niet om het in de markt zetten van je product of dienst, maar om het daadwerkelijk verkopen daarvan. Dat ‘laatste’ stukje waarbij je tegen barrieres oploopt in jezelf of in de communicatie. Hoe zorg je nou dat je een offerte kan maken? Hoe vraag je de juiste prijs? Hoe maak je van een offerte ook een opdracht? En als het bij jou al wel best lekker loopt, dan zijn er misschien toch nog zaken die scherper kunnen.

Wij zijn allemaal wel min of meer van het ‘anders’ doen. Ik denk dat je het pas ‘anders’ kan doen wanneer je weet hoe het ‘normaal’ gaat. En als je het beste van ‘normaal’ en ‘anders’ weet te combineren heb je een schitterende mix. Sales is niet voor niets een vak. Je hebt mensen die ijs aan eskimo’s kunnen verkopen. Dat is een vaardigheid gecombineerd met fingerspitzengefuhl. Die vaardigheid kan je dus leren.
Als je dus deze training met een open mind volgt zal je er veel handvatten uit kunnen halen om je eigen en onze gezamenlijke projecten, producten en diensten daadwerkelijk af te zetten.

Wij willen onszelf en jullie een training aanbieden van iemand die het kan weten: Rikkert Walbeek.
Zijn bedrijf: Salesxeed levert salespersoneel en advies.
Zijn blog: http://www.salesiseenvak.nl/ wordt veel gelezen en bejubeld.
Zijn boek Sales bij de hand is een verzameling van blogposts en columns uit het tijdschrift SalesExpert en is gratis te downloaden op http://www.salesbijdehand.nl/
En op zijn jongste blog: Sales2.0 schrijft hij over wat Web 2.0 kan betekenen voor sales http://www.sales20.nl/

19 mei.
Mee-cowerkplek van Jeroen en Jasper op de Oudegracht in Utrecht.
Groep: 10 personen.
11 tot 17 met hapje tussendoor en borreltje toe.
Kosten 80 euro pp. (ex. btw uiteraard hiermee dekken we de kosten voor Rikkert en leveren we een kleine bijdrage aan de locatie)

Inhoud:
De basics van sales.
Hoe vind je je leads?
Wat is je verhaal?
Luisteren naar en inleven in je gesprekspartner. “Verkopen is laten inkopen”
Do’s en don’ts. (Informatie verzamelen, follow up etc)
Een gesprek omzetten in een offerte aanvraag.
Het closen van een deal.
En eventuele prangende vragen van jullie kant.

Laat ajb zo snel mogelijk weten of je belangstelling hebt. Als er meer dan 10 geinteresseerden zijn doen we het gewoon nog een keertje.

Tot horens, Sanne

2 thoughts on “Keiharde Sales Training”

Comments are closed.