Laat jezelf zien! Met al je kleuren

Ingezonden door Amira Shawky

Wat?
Wanneer je jezelf vanuit echtheid laat zien, trek je de klanten aan die jóu nodig hebben. En dat wat jij te bieden hebt. In de praktijk blijkt dit niet altijd eenvoudig. Het vraagt moed én zelfinzicht. In deze 3-daagse cursus bieden we je handvatten, die je helpen om contact te maken met jouw essentie. Dat waar het bij jou om gaat. Dit zal je helpen om jezelf daarna vanuit echtheid én met plezier te laten zien.
We werken in deze drie dagen toe naar een concreet eindproduct, dat door jou zelf is aangedragen. Dat kan bijvoorbeeld een nieuw ontwerp voor je website zijn, een kleurrijk CV of een persoonlijk portfolio. De cursus sluit af met een presentatie van jouw persoonlijke ‘werkstuk’!
Werkwijze
Wij geloven erin dat je leert door zoveel mogelijk zintuigen in te zetten. Wij werken daarom met de vijf zintuigen, met hoofd, hart en handen. Met de linker- en rechter hersenhelft. Wij laten ons hierbij leiden door waar de energie naartoe gaat.
Voor wie?
Je bent een (jonge) startende ondernemer of ZZP-er. Je bent bezig je product verder te ontwikkelen of het op de markt te brengen. Je wilt datgene wat jou en jouw product uniek maakt heel graag voor het voetlicht brengen. Dat wil je doen vanuit jouw eigenheid.
Door wie?
De begeleiders van deze dag zijn Leonie Stekelenburg en Amira Shawky
Leonie brengt helderheid, focus en een zachte energie. Zij werkt met ‘talent branding’, verbeeldings-technieken en visualisatie.
Amira brengt gronding, vertrouwen en perspectief. Haar instrumenten zijn lichaamswerk, dans en spel.

Doe mee aan deze 3-daagse cursus en ontdek hoe!
Een cursus voor startende ondernemers
Vrijdag 10 juli 2009
Vrijdag 17 juli 2009
Vrijdag 7 augustus 2009
(Alle dagen van 9.00 – 17.00 uur)
Kosten: € 225,- (geheel verzorgd)
HUB-Amsterdam
Westerstraat 187 1015MA Amsterdam

Opgave en info
Je kunt je voor deze cursus opgeven door een mail te sturen naar Leonie: leonie.stekelenburg@gmail.com of bel: 06-20524584.

One thought on “Laat jezelf zien! Met al je kleuren”

Comments are closed.