Medekartrekker voor Naamlooz Utrecht gezocht en gevonden!

Jeroen Doensen, Utrecht naamlozer van het eerste uur, heeft zich inmiddels gemeld als medekartrekker. Hartstikke fijn! Als je inmiddels een keer in Utrecht bij een naamloozborrel bent geweest, kun je je voorstellen dat deze niet meer weg te denken is. Als kartrekker van deze borrel ben ik nu op zoek naar een medekartrekker! Ik ga … Continue reading “Medekartrekker voor Naamlooz Utrecht gezocht en gevonden!”

Jeroen Doensen, Utrecht naamlozer van het eerste uur, heeft zich inmiddels gemeld als medekartrekker. Hartstikke fijn!

Als je inmiddels een keer in Utrecht bij een naamloozborrel bent geweest, kun je je voorstellen dat deze niet meer weg te denken is. Als kartrekker van deze borrel ben ik nu op zoek naar een medekartrekker! Ik ga regelmatig op vakantie, dus dan is het leuk en handig als we elkaar kunnen afwisselen en vooral: verstevigen.

Kattrekker, eh, wat??
Nou, het stelt niet zoveel voor, want geen naamloozborrel zonder organizonderen en informinderen. Okee, ik stuur eens per maand een remindermail naar geïnteresseerden en ben als het even kan op de eerste vrijdag van de maand in Chueca om leuke gesprekken te hebben met bekenden en nog onbekenden. That’s it! Het zou lekker zijn als we een en ander kunnen afwisselen.

Ben je geïnteresseerd? Laat het me weten!

Passiegroet,
Nelleke Griffioen
info@depassiepraktijk.nl