Mensen met passie: opgelet!

Naamlozer Nelleke Griffioen heeft een superleuk initiatief waar we je graag deelgenoot (en misschien zelfs wel deelnemer) van willen maken! De PassiePraktijk inspireert en begeleidt mensen bij het volgen van hun hart en het vinden van hun passie. Om nog meer mensen te stimuleren voor hun passie te gaan, start de PassiePraktijk met de organisatie … Continue reading “Mensen met passie: opgelet!”

Naamlozer Nelleke Griffioen heeft een superleuk initiatief waar we je graag deelgenoot (en misschien zelfs wel deelnemer) van willen maken!

De PassiePraktijk inspireert en begeleidt mensen bij het volgen van hun hart en het vinden van hun passie. Om nog meer mensen te stimuleren voor hun passie te gaan, start de PassiePraktijk met de organisatie van:

de PassiePrijs

de verkiezing van de meest gepassioneerde Nederlander!

georganiseerd voor en door gepassioneerde mensen

Voel jij er wat voor om deze verkiezing mee te helpen organiseren? Wil jij bijvoorbeeld je creativiteit meer tot uiting laten komen? Ervaring opdoen met organiseren? Of misschien ben je de doorgewinterde organisator die ik zoek. Wil je aan de slag met je talent voor vormgeving? Of bouw je website met passie? Wil je meer doen in plaats van denken? Grijp dan nu je kans!

Ik zoek…
Mensen met passie die expert zijn op het gebied van of ervaring willen opdoen met:

    * organiseren
    * sponsoring
    * communicatie
    * huisstijl / logo-ontwerp
    * publiciteit genereren
    * webdesign
    * interactieve websites bouwen
    * ………………………….

Het idee is dat experts en minder ervaren mensen werken samen aan dit inspirerende event. Eén ding hebben zij gemeen: hun passie voor wat ze doen. Het is een uitgesproken kans om kennis en passie te delen, ervaring op te doen, nieuwe mensen te leren kennen en naamsbekendheid te genereren. Inmiddels hebben al meer dan tien enthousiastelingen zich gemeld!

De verkiezing
De verkiezing van de meest gepassioneerde Nederlander is een verkiezing georganiseerd voor en door mensen met passie. Ook de mensen die de verkiezing organiseren, doen dat vanuit en met passie. De hele verkiezing en organisatie ervan is passie.

Hoe de verkiezing exact wordt ingevuld, bepalen we met elkaar. De denkrichting is in ieder geval:

 • Het doel is om passie en de aandacht daarvoor – en daarmee enthousiasme, vitaliteit en gezondheid – in Nederland te stimuleren.
 • Er kunnen verschillende categorieën zijn, bijvoorbeeld: werknemer, bedrijf, vrijwilliger, ‘hobbyist’.
 • De winnaars worden bijvoorbeeld gekozen door een jury met bekende en minder bekende, en vooral gepassioneerde Nederlanders.
 • Indicatie moment van uitreiking: januari 2008. Of dat haalbaar is, dat bepalen we zelf.
 • Er is geen winstoogmerk, dus het is de bedoeling dat de kosten van de verkiezing worden gedekt met sponsoring.
 • Het idee is om sponsoren te benaderen die passie, plezier en vitaliteit merkbaar hoog in het vaandel hebben staan en om deze te koppelen aan één van de verkiezingscategorieën.
 • De verkiezing is een idee en product van de PassiePraktijk.

O ja, verschillende bedrijven hebben hun vrijwillige medewerking in de vorm van sponsoring en advies al toegezegd:

 • Hensel Hosting (voor het hosten van www.passieprijs.nl en www.depassieprijs.nl)
 • Oomph en fackeldeyfinds (voor advies rondom samen digitaal kennis delen)
 • Adviesbureau voor plezier en prestatie &Samhoud (stelt hun kantoor beschikbaar voor onze voorbereidingsbijeenkomsten)

Heb je creatieve, bijzondere, gekke ideeën? Doe mee!

Geinteresseerd?
Super! Ik zie graag je reactie tegemoet.
Het is wel handig om vooraf even een paar dingen te weten:

 • Je staat ervoor open om samen te werken aan de PassiePrijsverkiezing met nieuwe, enthousiaste mensen uit heel Nederland en om samen een leuke tijd te hebben.
 • Je bent de komende 4-5 maanden een paar uur per week beschikbaar voor de organisatie van de PassiePrijs. Mocht dat niet lukken en wil je toch meewerken, stuur dan ook gewoon een mail en dan kijken we hoe we daar een mouw aan passen. Wie weet wil je je bijdrage leveren door een keer mee te doen aan een brainstorm. Of wil je op het moment van de PassiePrijs uitreiking je steentje bijdragen.
 • Blok zaterdag 15 september en zaterdag 6 oktober vast in je agenda! Het idee is om zaterdag 15 september met alle PassiePrijs-organisatoren bij elkaar te komen voor een kick-off en te gaan brainstormen. Op zaterdag 6 oktober gaan we het concept en de plannen in elkaar schuiven.

Doe je mee?
Leuk! Stuur dan een email met je naam, woonplaats, telefoonnummer, passies/interesses, voorkeur voor een onderdeel en wat je van het initiatief vindt naar info@depassiepraktijk.nl. Ook als je vragen hebt of meer wilt weten, hoor ik het graag.

En ken je andere mensen die ook mee willen doen met de organisatie? Laat ze maar komen.

Ik kijk uit naar je reactie!

Passiegroet,
Nelleke