Met Speels Gemak #3 21 april 2009

aankondiging2104[ingezonden]
21 april 2009
van 17.45 tot 22.00 uur
Koog aan Zee, Lagendijk 1-3, Koog aan de Zaan

Met Speels Gemak #3
Toolbox voor trainingsacteurs (ook heel interessant voor trainers!!)
Als altijd: inclusief vitaliserende maaltijd.

Met Speels Gemak #3 is een avond met Paul Devilee. Als mededirecteur van Acteursbureau Kapok (Amsterdam) is Paul niet zomaar een expert in het inzetten van acteurs in leer- en veranderingssituaties. Wat hem bijzonder maakt, is dat hij begrijpt welke krachten er spelen wanneer een trainer en een acteur samen optrekken, én dat hij steeds zoekt naar werkwijzen en middelen waarmee beiden het leerproces nog beter vorm kunnen geven.

Voor Kapok resulteerden deze kwaliteiten in goede adviezen en sterke theaterteksten, een gevarieerd scholingsprogramma voor trainingsacteurs, en de publicatie van twee boeken: ‘Omgaan met trainingsacteurs’ en – recent verschenen – ‘Toolbox voor trainingsacteurs’ (werkvormen, oefeningen, energizers).

Voor jou, deelnemer aan deze Met Speels Gemak avond, betekent het dat je kennis maakt met de passie van Paul: de zinvolle toepassing van theater in trainingen. Dat je nieuwe of vernieuwde werkvormen ontdekt waar je direct mee aan de slag mag. En, niet in de laatste plaats, dat je leert hoe je (ongeacht of je acteur bent of trainer) in overleg en nauwe samenwerking tot het sterkst mogelijke product komt: een training met effect.

deelnamekosten bedragen 49,50 euro
aanmelden voor 15 april bij: anketrien@tersprake.com
info over betaalwijze volgt na aanmelding

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.