Naamlooz Amsterdam op 14 december

Naamlooz Amsterdam is sinds vorige maand weer terug op de locatie Captein en Co, op slechts 5 minuten lopen van Centraal Station. Adres: Binnen Bantammerstraat 27.  Aanvang: vanaf 17.00 uur.  Einde: meestal tussen 22.00 en 0.00 uur.

Een altijd gezellig gevulde kroeg cq eetcafé, met een vaste stamtafel voor de Naamlozen, origineel stinkend authentiek grachtenwater op drie meter afstand, en een overdekt verwarmd terras voor degenen die niet rooklooz door het leven kunnen, wat wil een mens nog meer?  Nou bijvoorbeeld barpersoneel die in één keer tien bestellingen tegelijk opneemt, en dan elke consumptie feilloos op ieders eigen bonnetje weet te krijgen. Bij Captein en Co kan dat. Indrukwekkend gewoon.

Naamlooz Amsterdam is weer helemaal terug, maar om het blijvend vitaal te houden, kunnen we nog steeds nieuwe gezichten gebruiken. Een gezonde mix van bekende gezichten en vers bloed is essentieel voor elke groep. Dus ken je iemand die bij het Naamlooz-profiel past, nodig hem/haar dan uit en neem mee!  En dat hoeft heus niet per se een ZP’er te zijn, er zijn ook free spirits met een open mind, die in loondienst werken. Bruggen slaan tussen creatieve vernieuwers en traditionele organisaties, dát is wat Nederland nodig heeft.  Of als die beschrijving te subjectief klinkt, dan hebben we er nog wel een. Wij zoeken gezellige netwerkende borrelaars die ideeën, inspiratie, kennis en humor willen uitwisselen, in plaats van visitekaartjes.

TIP: Kijk wat verder dan de stadsgrenzen van Mokum. Ook in de regio’s Alkmaar, Haarlem en Zaandam wonen lieve mensen. Voor hen is Amsterdam de dichtstbijzijnde Naamlooz! Amsterdammers zijn wel eens geneigd om te denken dat 020 het centrum van het land is, maar op de Naamlooz-kaart is Amsterdam gewoon een uithoek, die heel Noord-Holland beslaat. 😛

 

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.